Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: pedijatar V.Gorica - molim preporuku

xenia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno pedijatar V.Gorica - molim preporuku

molim preporuku za pedijatra u V. Gorici

hvala

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

... ako misliš na pedijatra u DZ ...

mi smo kod dr. Ljubice Mikulčić već skoro 5 godina, otkako se rodila moja starija kćer
    srećom nismo često kod doktora, ali moja iskustva s njom su jako dobra, konkretna je, ne prepušta ništa slučaju i do sada mi je uvijek sve bilo ok

e sad ... iskustva su različita, tako da se sada može javiti netko tko je možda s njom nezadovoljan... uostalom uvijek se možeš prebaciti kod nekog drugog

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

MI smo kod Dr. Čović i jako smo zadovoljni. Ostvarili smo s njom iznimno dobar kontakt i iako se ponekad desi da se ne složimo u nečemu, s njom barem o tome uvijek možemo popričat.
    Mi jako volimo svoju dokicu.

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

prilično stara tema za podignuti, ali mi je aktualna..

trenutno u dz gorica rade četiri pedice i za dvije sam dobila preporuku: dr Vasari-Talanga i dr Kovač, moram se brzo odlučiti, pa ako netko ima friška iskustva ili komentar da lakše odaberem, to bi bilo super

bitno mi je da ima ljudski odnos, da možemo po odgađati cjepiva i da je racionalna s antibioticima, gužva je, koliko shvaćam, kod svih

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

imaš pp

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

talanga -žena je prekrasna mi iz zagreba idemo k njoj u v.g ,doduše prvo djete kad se rodilo adresa nam je bila u v.g,ali kad smo odselili u zg.ostavili smo je tamo i mali se rodio i njega smo tamo upisali.tako da smo ti mi već tamo duugiii niz godina i nikad niti jednog trenutka nismo požalili.
    ona i sestra marija marak tandem.stručne,strpljive ,nježne !! prije svega ljudi !

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anita i Rosa, hvala vam puno na odgovorima - stvarno mi je najbitinije baš to - da je liječnik i čovjek. Sutra idemo kod dr Vasari

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

i kako ti se čine doktorica i sestra ??

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Obje su jako ljubazne, doktorica se potrudila objasniti nam sve što radi, bile su nježne prema malenoj (koja ih je popiškila Kroz razgovor sam dobila dojam da se s doktoricom može razgovarati, sve u svemu - zadovoljna sam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •