-
pedijatar V.Gorica - molim preporuku
molim preporuku za pedijatra u V. Gorici
hvala
-
... ako misliš na pedijatra u DZ ...
mi smo kod dr. Ljubice Mikulčić već skoro 5 godina, otkako se rodila moja starija kćer
srećom nismo često kod doktora, ali moja iskustva s njom su jako dobra, konkretna je, ne prepušta ništa slučaju i do sada mi je uvijek sve bilo ok
e sad ... iskustva su različita, tako da se sada može javiti netko tko je možda s njom nezadovoljan... uostalom uvijek se možeš prebaciti kod nekog drugog
-
MI smo kod Dr. Čović i jako smo zadovoljni. Ostvarili smo s njom iznimno dobar kontakt i iako se ponekad desi da se ne složimo u nečemu, s njom barem o tome uvijek možemo popričat.
Mi jako volimo svoju dokicu.
-
-
-
talanga -žena je prekrasna mi iz zagreba idemo k njoj u v.g ,doduše prvo djete kad se rodilo adresa nam je bila u v.g,ali kad smo odselili u zg.ostavili smo je tamo i mali se rodio i njega smo tamo upisali.tako da smo ti mi već tamo duugiii niz godina i nikad niti jednog trenutka nismo požalili.
ona i sestra marija marak tandem.stručne,strpljive ,nježne !! prije svega ljudi !
-
Anita i Rosa, hvala vam puno na odgovorima - stvarno mi je najbitinije baš to - da je liječnik i čovjek. Sutra idemo kod dr Vasari
-
i kako ti se čine doktorica i sestra ??
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma