Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: boravak u bolnici uz djete do 3g

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno boravak u bolnici uz djete do 3g

Zna li netko gdje traziti uputnicu za boravak majke uz dijete dok je u bolnici nakon operacije na intenzivnoj. U bolnici, Klaicevoj, su mi rekli da mogu traziti uputnicu za boravak uz dijete 3 dana nakon operacije, a niti pedijatar mog djeteta niti moj lijecnik opce prakse nema o tome poima.Curica ima 19mjeseci i sutra ide na operaciju. naravno da bih ja i nakon ta 3 dana intenzivne htjela biti s njom, ali na "kirurgiji A" u klaicevoj ne postoji ta mogucnost, vec samo posjete 1 sat dnevno. Inace odjel je svaka cast! Bez slova zamjerke!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

prije nove godine sam za frendicu tražila informacije po pretražniku i mislim da se upisuje na istu uputnicu. pogledaj ovaj topic

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=32849

tu imaš i dosta linkova na druge topice.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nije onaj topic koji sam mislila da je, ali i u ovom ćeš naći odgovor

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: boravak u bolnici uz djete do 3g

Citiraj moranaj prvotno napisa
    Zna li netko gdje traziti uputnicu za boravak majke uz dijete dok je u bolnici nakon operacije na intenzivnoj. U bolnici, Klaicevoj, su mi rekli da mogu traziti uputnicu za boravak uz dijete 3 dana nakon operacije, a niti pedijatar mog djeteta niti moj lijecnik opce prakse nema o tome poima.Curica ima 19mjeseci i sutra ide na operaciju. naravno da bih ja i nakon ta 3 dana intenzivne htjela biti s njom, ali na "kirurgiji A" u klaicevoj ne postoji ta mogucnost, vec samo posjete 1 sat dnevno. Inace odjel je svaka cast! Bez slova zamjerke!
    ja sam majka koja je lezala uz djete u sobi nakon operacije i to u splitu. Ja i djete sami, i nisam nista platila...

Ali, postoji kvaka, to inace ne rade, moras se izborit rukama i nogama da bi uspjela to dobit, mene su cak nazvali da sam dosadna, te sto se ja toliko borim za svoje djete, zvala u ministarstvo, lezala danonocno na telefonu prije operacije, i obilazila bolnicu non stop..
    i dobila sto sam htjela.
    Al u zakonu ne pise nigdje da majka moze spavati uz djete, iako sam uspjela to izboriti, al imas pravo na cijelodnevni boravak.
    I ako ti nesto pocnu govorit
    da nesmijes biti tu, jer ce se djeca zarazit, ili da ces unijet baktrerije oli ti sta god, reci da su oni duzni tebi obezbjedit i dezinfekcijsko sredstvo i odjelce ako misle da si zarazna jer po zakonu smijes biti uz djete...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: boravak u bolnici uz djete do 3g

Citiraj moranaj prvotno napisa
    ja sam majka koja je lezala uz djete u sobi nakon operacije i to u splitu. Ja i djete sami, i nisam nista platila...

Ali, postoji kvaka, to inace ne rade, moras se izborit rukama i nogama da bi uspjela to dobit, mene su cak nazvali da sam dosadna, te sto se ja toliko borim za svoje djete, zvala u ministarstvo, lezala danonocno na telefonu prije operacije, i obilazila bolnicu non stop..
    i dobila sto sam htjela.
    Al u zakonu ne pise nigdje da majka moze spavati uz djete, iako sam uspjela to izboriti, al imas pravo na cijelodnevni boravak.
    I ako ti nesto pocnu govorit
    da nesmijes biti tu, jer ce se djeca zarazit, ili da ces unijet baktrerije oli ti sta god, reci da su oni duzni tebi obezbjedit i dezinfekcijsko sredstvo i odjelce ako misle da si zarazna jer po zakonu smijes biti uz djete...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam boravila 13 dana sa svojom curicom od 8 mjeseci u bolnici u Klaićevoj na urologiji (prije malo više od mjesec dana) i platila sam dan 200 kn (u sobi su tri djeteta sa mamama). Kako sam ja shvatila moguće je boraviti sa uputnicom samo uz bebe do 6 mjeseci .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •