Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: problem sa "pogledajte postove od vaseg zadnjeg posjeta

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno problem sa "pogledajte postove od vaseg zadnjeg posjeta

Bok!

Imam problem s ovim - kad koristim tu opciju, prvo mi se sve fino izlista ali kad idem na drugu stranicu te liste, vise nema onih linkica koji bacaju na prvi neprocitani post u topicu...
    Plus sto, kad refresham listu, nekad mi bas lijepo osvjezi (dakle, ono sto sam procitala od ranije je jos uvijek tu, samo bez gore spomenutog linkica, a sve ostalo je jos uvijek tu), a nekad se pravi da sam se upravo OPET logirala pa mi ispise vrlo kratku listu...

I jos... zasto mi browser zaboravlja sadrzaj poruke?! nekak sam navikla da ako slucajno (desava mi se smotanoj) u sred tipkanja odem na neki drugi sajt, da kad odem na back da je sve sto sam natipkala jos uvijek tu... pa je l' to neka opcija koja se da ukljucit/iskljucit, ili neka velika misterija? Jer radi na svim PhpBB forumima koje koristim...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: problem sa "pogledajte postove od vaseg zadnjeg pos

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    Bok!

Imam problem s ovim - kad koristim tu opciju, prvo mi se sve fino izlista ali kad idem na drugu stranicu te liste, vise nema onih linkica koji bacaju na prvi neprocitani post u topicu...
    Plus sto, kad refresham listu, nekad mi bas lijepo osvjezi (dakle, ono sto sam procitala od ranije je jos uvijek tu, samo bez gore spomenutog linkica, a sve ostalo je jos uvijek tu), a nekad se pravi da sam se upravo OPET logirala pa mi ispise vrlo kratku listu...
    Bojim se da je to mozda do cookija... probaj obrisati pa vidi sto ce se desiti:

Izadji iz rodine stranice. Ugasi explorer. Upali ga, odi u TOOLS => INTERNET OPTIONS i tamo stisni DELETE COOKIES i DELETE FILES (klikni na kucicu da ti obrise i offline pages)

Izgasi explorer, upali ponovo i onda se ulogiraj.

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    I jos... zasto mi browser zaboravlja sadrzaj poruke?! nekak sam navikla da ako slucajno (desava mi se smotanoj) u sred tipkanja odem na neki drugi sajt, da kad odem na back da je sve sto sam natipkala jos uvijek tu... pa je l' to neka opcija koja se da ukljucit/iskljucit, ili neka velika misterija? Jer radi na svim PhpBB forumima koje koristim...
    Ovo stvarno neznam... ne postoji nikakva opcija koja bi se mogla ukljuciti iskljuciti koliko ja znam.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja imam iste probleme, čak i nakon što obrišem kolačiće :?

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

argh!
    napisah post
    poslah ga
    pitalo me login... i kad se logiram, vrati me na pisanje posta...umjesto da mi submita post... bas mi se neuobicajno ponasa ovaj forumcek

enivej, probat cu to s kukizima ali nekako sumnjam da je u tome stvar, jer sa n drugih foruma nemam nikakvih problema...
    inace jos jedna stvar gdje me zezne je kad kliknem na taj link za nove postove u topicu cesto mi da samo "Nema novih postova od Vašeg zadnjeg posjeta"... i to totalno random, kliknem na pet topica na pretrazniku i recimo treci mi ne radi... a dok dodem do njega vec sam zaboravila koji je to topic trebao bit...

e inace anchie znam da imas sigurno mnogo pametnijeg posla ali imam prijedlog za jedan addon koji bi mogao biti praktican svima koji koriste tu "pogledajte postove od zadnjeg posjeta" - opciju... a to je da svatko na svom profilu moze obiljeziti podforume koje NE zeli pratiti... i onda pretrazivac novih postova njih ignorira... znam da bi mene to totalno spasilo (PRIZNAJEM, ima jedan forum koji me TOTALNO razmazio )...
    ako te zanima vise, raspitam se ja koji je to tocno addon i koliko muka moze zadati jednom adminu...

(ovaj put za svaki slucaj spremam post u clipboard dok ne budem sigurna da je poslan )

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije to do kolačića...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Nije to do kolačića...
    nego?

do šnicla?