Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: kozice bez temperature

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno kozice bez temperature

imam kozice - dobila od klinaca, već četvrti dan i nisam dobila temperaturu - maks.do 37,1, ali se osjećam koooma. Zvala sam dr-kaže da ne trebam dolaziti. Utješite me... jedna cendrava mama - klinci su to super podnjeli, a ja umirem od straha da me boli glava jer imam meningitis iako mogu gledati u svijetlo i nemam temp. i slično, baš me uhvatila panika

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ma nemoj paničariti (ovo ti govori paničar i hipohondar ),sve bude ok.Ne znam iz vlastitog iskustva,bila sam mala kad sam imala koze,ali od mojih klinaca jedan je u kozicama kurio dok drugi nije imao ni t od temp
    Uživaj-uzmi knjigu,heklaj,štrikaj,šta god i zaboraviš na simptome u tren oka

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam imala kozice prije tri godine i isto ne imah temperaturu. :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

obavezno odboluj te kozice

kod odraslih se znaju zakomplicirati, upravo zbog preranog povratka na posao

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala cure, na podršci. Puno mi znači. Rekla je dr da odležim dokraja tjedna - muž je dobio bolovanje - sad znam da je panika djelom " bila kako ću ja sama s klincima bolesna" - vjerojatno mi se podsvjesno činilabolja opcija da završim u zaraznoj :/ ah luda marta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •