Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 160

Tema: Jesenske bebe 2006

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dora,kako tvoja trudnoća napreduje?mi radimo drugo ali još ništa nismo napravili...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hej Sandra super savjeti za parafinske obloge! Ne bih se toga nikada sjetila. To sigurno liječi odmah.
    Trudnoća valjda ide nekako sama od sebe. Sjećam se da sam u prošloj bila više trudna nego sada. Idući tjedan idem kod doktora pa ćemo vidjeti jel sve uredu. A što se tiče pravljenja bebe baš kažem i drugim curama neka ti muž redovito nadopunjuje municiju i da vidiš

Ivanchice ajd drži se. Grozno je! Evo meni je mama dobila proljev od njega i strašno joj je loše stanje. Sada mi ga nema tko čuvati pa ne znam kako ću ići raditi idući tjedan, a velika mi je gužva na poslu. Kako vi ostali to rješavate?

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dorotea24, ja se nisam vratila na posao pa ti ništa nemogu u vezi toga reći! A možda ti mami bude bolje do sutra!
    S je jučer otkrila rupice u nosu, sad stalno gura prsti u njega. Čak sam je jednom uhvatila s oba prsta u nosu.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kako to da se još nisi vratila na posao?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

meni čuva sveki a i kuma nekad uskoči.ali koliko nekad naprave štete odlučila sam da ću je definitivno prijaviti u jaslice sad u 5mj.pa kad slijedeći put poželim zadaviti sveki da ju imam kamo odvest.

dora,još ne znaš što nosiš?i ja mislim da si prvi put bila više trudna

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sandra
    mislim da ćemo se i mi prijaviti za jaslice. iako me strah boleščuga :/

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ivany, i meni je bio baš smješan kad je otkrio rupice u nosu, no sada gura i u uši, i ne samo prste, bojim se da se ne ozlijedi.
    Tomita, kako to da će te ipak u jaslice. Koje? Kada?
    Dorotea, mogla bi i ti jednog psića za patrika a i da ti pobjediš strah od pasa!

Tako sam sretna što je danas bilo lijepo vrijeme :D . Napokon sam našla role na tavanu i išli smo se vozit po cijelom osijeku, ja na rolama a L i mm na bicu. Baš sam se fino izmorila! Baš mi nedostaje fizička aktivnost i ovakva vrsta umora. Od sutra ne jedem kolače. Kada kažem ovako javno, možda i uspjem

Kako vaše bebe i tate? Lukas obožava svog tatu. Stane pred njegovu sliku i govori nježno :tata.taata,taaaata, čak nekoliko minuta. Nisam prije o tome tako razmišljala, no sada vidim kako su djetetu stvarno potrebna obadva roditelja (kada je to moguče). prije sam nekako olako gledala na rastavu, i sama sam dijete rastavljenih roditelja.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Teo voli tatu ali mama je mama!kada treba ici spavati samo mama se trazi(sto ponekad bas i nije super)Danas smo i mi uzivali u vanjskim aktivnostima!Tomita,vrtic?neke je bolesti bolje preboljeti prije....sve ima svoje prednosti!bolje nego da ga baka totalno razmazi kao neke,smrc,smrc

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sandra vidim da su isti datumi rodenja,u koliko sati?Dorotea,ja sam jednostavno 5 min prije pocetka radnog vremena javila da ne dolazim i to je to pa nek se snalaze!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sandra vidim da su isti datumi rodenja,u koliko sati?Dorotea,ja sam jednostavno 5 min prije pocetka radnog vremena javila da ne dolazim i to je to pa nek se snalaze!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

naravno da mi uvijek moraju otici dvije iste poruke

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Kako to da se još nisi vratila na posao?
    Tata mi je šef.

A što se tiće Sare i njenog tate... Sa mnom je cijeli dan, tako da imam osjećaj da joj nekada i dosadim. Svejedno mama je mama... ali tatu više sluša. Kad radi nešto što nesmije ja mogu 96548puta reći "ne" uopće me nedoživljava ali kad mm nešto kaže odmah ga posluša.

Kakvi se to psi nude??? Ja imam štence, ako netko treba......

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

bok cure samo sam malo preletila da znam o čemu pričamo. A ono ništa mi u glavi nije ostalo
    Anci fakat me dugo nije bilo, a sad mi se teško uštekati. Sandra23 drago mi je da si i ti tu, doro i tebe pozdravljam.

Nego recite vi meni kakvi su vam klinci bili ovaj vikend?

Kod mene strava i užaš. Em kaj sam ja bila nervozna jer me prala južina, em vrijeme za ubit se, ne možeš van, a Dora je imala ljubomornih ispada 100% na sat. Anci upomoć kako ti to rješavaš?
    Odlučila sam da dans kad dođem doma, uzmem Doru i odem s njom na sat vremena nasamo negdje u park ili šetnju da budemo samo nas dvije same.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo i nas

prvo veliki pozdrav svima mama i bebama i buducim bebama isto..
    Mi smo dobro, Ivan ima 80cm i 12kg. Jos je na cici i nacicavanju po danu i noci. Inace je zdrav do sada ni jedna veca temperatura ni antibiotik nikakav. Zuba 16 komada, fale nem samo petice.

Na jesen ce u vrtic pa imamo vremena za antibiotike i prehlade.

Jede sve, sto ja dam naravno. Cokolade i te slatkise jos uvijek drzim pod kontrolom. Hrenovke i pastete jos uvijek ne i ne kravlje mlijeko.

ja sam pocela raditi prije par dana ovde kod mene blizu 5 minuta od stana u skoli na zamjeni , a ivana cuva djed za to vrijeme.

eto idem sad malo uciti , ivan spava al sad ce on brzo na noge lagane..

pozz svima

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sanja ,Ema je rođena u 8:15 ujutro

kaj se tiče tate,obožava tatu,naprosto umire od sreće kad ga vidi.sad je tata na putu i danas ga još ne doziva(jer navikla je da ga ne vidi svaki dan) ali sutra će biti tata,taaaataaaa....jako je vezana za njega.

a na temu sveki danas mi je opet došlo da zadavim svoju.jel vama kojima svekiji čuvaju djecu imate osjećaj da vam lažu čim zinu i da čim vi maknete za ugao oni po svojem?Ali ne oko gluposti nego baš bitnih stvari?Ema je dosta cendrava i razmaženo /pekmezasta čim je baka u blizini.I ZNAM da ne provodi pol stvari koje ja učim Emu,oko toga smo imali već par okršaja. Kakva su vaša očekivanja od vaših svekija?

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni svekrva još nikada nije čuvala sina, a i nebi joj ga niti ni ostavila. Dosta se razilazimo u mišljenjima oko odgoja, prehrane... Njoj je npr. loše što ne dam bebi kolače itd umjesto da me bodri u time (kao moja mama).
    Inače je žena dobra.
    Mada bih voljela da se rodbina više zauzima za njega, tj da se bore tko će biti više vremena s njim. Možda sam i ja kriva što sam od početka kao frikuša pristupala mnogim stvarima pa kao da se nisu više ni usudili ništa...a nisu niti mogla kad je prvih 6 mj bio isključivo samnom.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja bih takoder voljela da se rodbina malo vise aktivira,pametovanje bas i nije neka pomoc a niti posjet dva puta godisnje

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da se i mi malo javimo.

Jakov ima 10,5 kg visok je negdje oko 80 cm. Danas smo prešli na broj cipele 20. Ima 12 zuba.

Ne dojimo otkad sam ja opet trudna jer mi kosti odlaze prebrzo, ovi dodaci mi baš ne pomažu previše. Makar dr. kaže da je glavni problem u nespavanju, meni se čini da spavam dosta. I inače se njemu baš više nije dojilo kad je prešao nekih godinu dana. Po danu me otkantavao, samo sam mu po noći bila zanimljiva.

Jede sve, ali baš sve, ne radi razliku između jestivih i nejestivih stvari. Ako mu je zemlja za cvijeće fina onda će ju jesti bez obzira na to koliko mu mi branili.

Nikad još nismo bili teže bolesni, ni sa temperaturom.

Zasad smo još doma, od 9.mjeseca idemo u vrtić. Jedino ide u igraonicu na druženje tri puta tjedno.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj DorinaMama prvotno napisa
    ne možeš van, a Dora je imala ljubomornih ispada 100% na sat. Anci upomoć kako ti to rješavaš?
    Odlučila sam da dans kad dođem doma, uzmem Doru i odem s njom na sat vremena nasamo negdje u park ili šetnju da budemo samo nas dvije same.
    i Lana zna nekad biti takva. Mada je sad puno, puno bolje nego prije.
    Sad je ova mala poludjela . Baš onako privlači pozornost kad ja nešto radim s Lanom.
    Primjetila sam da i jedna i druga obožavaju same negdje samnom ići.
    Neki dan sam otišla s Jelenom sama van i totalno drugo dijete! Onako vesela, mirno za ruku...nisam mogla vjerovati.

Moj savjet ti je da probaš malo tako naći vrijeme 1 na 1 s njima dvjema.
    Znam, teško je, posebno kad radiš i obje cure su te željne.

A vikendi tako brzo prođu...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Thanks Anci na odgovoru i mislila sam početi to 1 na 1.

Najgore je kaj ja dođem doma u 18, najedem se i njihova sam tih 2 sata, i svaka me hoće imati za sebe i onda mi je strašno kako ih malo viđam. A vikendi su....neću ni spominjati, samo jurim i sad sam odlučila za dobro svoje djece prekinuti tu jurnjavu, i malo otpustiti ručnu.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tako i treba DM!
    po pitanju sveki, moja je stvarno super, uskoči kad god treba, prema Zvrndalu je mekana ko i svaka druga baka, ali u bitnim stvarima poštuje ono što joj kažem. Doduše oko nekih sitnica se stalno natežemo (recimo jedenju i hodanju istovremeno), ali ništa prestrašno.
    Inače imam super sreće što kod mene skoro pa imamo raspored tko će kad biti sa Zvrndalom. Svi su ga voljni pričuvati. Ponekad mi se čini da mi dijete ima gušći raspored nego predsjednik države.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma ne znam,ja od sveki ne očekujem(barem ja tako mislim) previše-tipa da ju čuva u našem stanu(što vidim svaki dan da ne radi) da joj da piti na kljunašicu a ne bočicu(to sam dobila tako da sam sve bočice bacila u smeće) i da ju stavlja na tutu(zbog guze koja se osipa) što vidim da radi tak-tak.ljuti me to...jooooj.

jel se vaši klinci ljute na vas što ih ostavljate...?Ema je nekad baš jako urijeđena, nekad me ni pogledat neće a onda ju ja zagrlim i ona se na mene objesi i ljubi me mamice,mamice,mama,maaaamaaaa..... i najnovije je da kad kažem da netko(ne ona)ide papa-rasplače se
    sva sam jadna,valjda sad ona misli da bumo ju svi ostavili,tata je na putu opet....

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Cure što ja sve smijem jesti zbog proljeva? Jel smije banane i jabuke? Davno nisam imala proljev pa ne znam jel vrijedi kao i kod klinaca?

Ja rađe ne bi o svekrvama.

Sandra, a ljuti se i kad ju ostavljaš na redovnom čuvanju kod bake? Možda je faza. Patrik je jedno vrijeme plakao, a tu i tamo zna malo zakmečiti kada mu nije dobar horoskop.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

banane,čokolino,dvopek,kruh,štapići,pereci,čok oladu za kuhanje,čaj od šipka i indijski.ali ti si trudnica i zato-nemoj mlijeko i voće osim banana i kuhaj si mesa-tipa bijelo od piletine i krumpir kuhani i tako-znači kuhana lagana hrana ali izbjegavaj vlaknasto,masno i začinjeno.

nadurena je na mene kad se vratim s posla-kao da se duri jer sam otišla- takav ja dojam stječem.znam da je faza,al svejedno....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ne bih ni ja o svekrvama ali ipak ću malo..
    ni moja se baš ne trpa za ivu ali ne mogu joj previše ni zamjeriti jer ima 10 godina manje od moje mame, radi po kući kao životinja i već ima staž bake dvojice nećaka koji su sada 5 i 8 godina,ali ne volim kad kuka da ne vidi ivu i kako je malo kod nas, a sama ništa ne poduzima u vezi toga baš zbog ovog gore navedenog jer je umorna i dosta joj je svega ali to ne želi nikome na taj način reći....

osim tomite, tko je krenuo sa odvikavanjem od pelena i lonkom/tutom?
    iva se jako razveseli kad vidi lonku i želi sjesti i obučena i gola i stavlja čak i svoje plišane igračke na nju , ali ne piški.
    ok, pokušavamo tek 2 dana... potpuno je svjesna što se na lonki radi, čak uzima i papir dase obriše iako nije piškila,ali mislim da još nema svjesnu kontrolu mokrenja...
    evo danas je gurala svog šarenog medvjeda u lonki po dnevnoj sobi, naravno, gole guze, to je bio prizor...
    iskusne mame, kako ste vi to?
    moram priznati da sam se preporodila od kada ne siki....po noći se eventualno probudi jednom i prebacim ju kod nas u naš krevet i spava do ujutro, točnije do 7.

btw, nitko nije odgovorio kako to da je ovaj topic opet dozvoljen? ili nas nisu još ukebali? a doduše ivanchica nam je tu, ili ćemo se opet navući pa će nas ukinuti? :/

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sandra23, hvala puno na savjetu
    Idica je puno bolje, temp je spala, proliv je prestao, guza se jos malo crveni ali je ne boli, cak mislim da je sad svrbi jer se stalno ceska, sto je dobar znak. Jedino ima traumu od velikog prostora i puno ljudi, valjda je to podsjeca na bolnicu

Koji broj cipelica vam bebci nose? Vidim da se spominju maaaaaaaali brojevi Mi vec mjesec dana nosimo 25 iako tu ima dosta mjesta ali mi je receno da tako mora biti.
    Jednom smo kupovali cipelice (Chicco), ja trazila broj 23 a kad smo joj probali teta nam rekla da joj je to malo i da uvijek treba biti mjesta zrstice. Naravno da sam to znala ali bas toliko :shock: Meni su te cipelice bile velike, ali on da opet kontam pa valjda one znaju bolje nego ja.
    Da napomenem da je Ida dosta visoka. Cak i kad je bila u stomaku dr. nam je govorila da ima duge nogice i da ce biti na tatu Uvijek misle da je veca nego sto stvarno jeste.
    Valjda mi dijete nece nositi 40 i kusur kad poraste 8)

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi planiramo na odvikavanje od pelena cim pocne lijepo vrijeme i jedva cekamoooooooo :D

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ovo što mi radimo bolje bi nazvala privikavanjem na lonku, ne odvikavanjem od pelena
    Uglavnom i dalje ih uredno nosi (pelene), a ja ga kod svakog presvlačenja ponudim za pi-pi i danas je recimo to dvaput obavio u lonku.
    Pravo odvikavanje ćemo najvjerovatnije probati na ljeto, ako bude spreman. Ali je zasad i ovo puno što može kontrolirati kad da pusti piš. 8)

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e da, šareni na lonki Iva je prava!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

bravo Zvrndalo!ici ce ta lonka bolje nego sto mislite!Teu je novo to sto nas vodi u sobu (da ga presvucemo)kad se ukaka ali kad ga stavim na krevet brzo se predomisli pa bjezi,probat cemo nuditi lonku postepeno pa polako
    Spavaju li vam klinci citavu noc bez budenja?T ima noci kad se po nekoliko puta budi a svaku noc barem jednom.Nekad trazi samo dudicu a nekad je to uspavljivanje i po 2-3 puta?pa do kada pitam se!?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sanja ,Ema se ne budi spava u komadu do jutra.

Danas se nije ljutila na mene kad sam dšla s posla-i mislim da sam skužila u čem je stvar-nekad ja mogu ranije otić i onda ju ja stavim na popodnevno spavanje a ne baka ili barem ju ja dignem a zadnja 2-3tj to nije bilo moguće i dolazila sam dosta kasno ,tek toliko da se s njom poigram sat-dva i na spavanje.I tako ja danas došla ranije i dijete mi oduševljeno,naigrale smo se,pjevale,čitale,škakljake se i mazile,kuhale u njenoj kuhinji....ma svašta.Uglavnom sve 5.

Idem evo mi susjede na kavu,puse svima,Ivanchica,super da je bolje!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tomita prvotno napisa
    ovo što mi radimo bolje bi nazvala privikavanjem na lonku, ne odvikavanjem od pelena
    Uglavnom i dalje ih uredno nosi (pelene), a ja ga kod svakog presvlačenja ponudim za pi-pi i danas je recimo to dvaput obavio u lonku.
    Pravo odvikavanje ćemo najvjerovatnije probati na ljeto, ako bude spreman. Ali je zasad i ovo puno što može kontrolirati kad da pusti piš. 8)

Ovako je i kod nas.
    Da sam na godišnjem, probala bih sad ali čekat ćemo ljeto.
    Nekad sama kaže "pikit" ili "nona" pa se popiški ali i dalje piški i u pelenu. A preko noći se napuniiiii!

Ona nosi 22.
    Starija mi ima veliku nogu (na tatu), a Jelena će valjda na mene furati 36.

Inače, i kod nas neka crijevna viroza: Lana donijela iz vrtića, danas dobila Jelena, a ja samo osjećam mučninu. Barem sisa :/

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lukas nosi i dalje 21 i još su mu velike. Što se tiče nogate djece, danas su djeca stvarno nogata. Curice 4ti razred nose br 40 :shock: ! Mislim da ja u mom razredu (6) imam možda među najmanjim stopalima (br 38)

A nočno spavanje... Ili sam se ja jako navikla na nespavanje ili se on stvarno manje budi. No jako brzo zaspe (sveta sisa).

May, kako ti je sad bez sisanja? Je li ti čudno? Što ona više uopče ne traži? Ja nekako ne mogu zamisliti da ne dojim više, tako mi je to postalo kao normalni dio života, kao da će mi nedostajati jednog dana.

Lukas je danas poludio za lukom. Večerao je samo pola crvenog luka-samog :shock:

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

odakle mi ovaj smajlić :? naime br 38

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sandra;blaaaaago tebi valjda cemo i mi jednom na zelenu granu s tim!

Teo nosi broj 19!ah sta mogu,sitan je i pravi mrsavko,u zadnjih par dana cak dobro i jede ali sta vrijedi nista se to na njemu nece vidjeti

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Odvikavanje od pelena -Sara je imala fazu koja je trajala 4 dana (prije 2 tjedna) kada tražila nonu i uredno piškila u nju, znala je biti cijelo popodne bez pelene. I onda je od danas na sutra (baš kao što je i počelo) prestala tražiti i otad više nije ni jednom. Sad čekamo da zatopli.
    Broj cipela -22.
    Noćno spavanje -Sara uglavnom spava bez buđenja. Ponekad traži dudu ali odmah nastavi spavati.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kada vam zaspu klinci?Teo nece prije 22 sata,najcesce to bude 22:30,je li to prekasno?

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lukas zaspe između pola 9 i 9. ja bih voljela da kasnije, da mogu ujutro duže spavat. Budi s e točno u 10 do 7.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ivanaos prvotno napisa
    Lukas zaspe između pola 9 i 9. ja bih voljela da kasnije, da mogu ujutro duže spavat. Budi s e točno u 10 do 7.
    Teo ide kasnije spavati a isto se budi prije 7

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sara ide spavati oko 9, pol 10 a ujutro se budi oko 8. Zato preko dana spava samo 45-60min. Koliko vaši spavaju danju?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i naša noga je malena, s obzirom na našeg Zvrndala. Mi nosimo 21...
    Ivana, ne, ne traži uopće i baš mi je dobro.. :D
    Noći su uglavnom u komadu ali to se još nije ustalilo, i ja se pitam do kada...
    spavanje, ustalilo se... oko 21:15 ili mrvicu kasnije...
    popodnevno i jedino spavanje je od cca 12:30 ili 13 h pa 2 ili 2,5 h... kako kada....

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Vidim da smo mi najnogatiji ali smo zato i najstariji

Ida obicno ide na spavanac izmedju 21:30 i 22:00, a sto se tice spavanja nekad je prenese da prespava cijelu noc iako je to jako rijetko, a zadnjih par dana se budi 4-5 puta uz uzasan plac. Budi se prije MM i mene izmedju 05:30 i 06:00

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pozdrav svima, ne znam sjećate li nas se jer nas jaaako dugo nije bilo.
    Karlo ima već 17 mjeseci i ima oko 12,5 kg, hoda od 11.mj., jede sve osim mesa ( to mu baš i ne ide), ide u vrtić i obožava klince tamo.
    Ja sam počela raditi kad je njemu bilo 14 mj i bilo mi je grozno što mora ići u vrtić, al sad sam presretna kad vidim da sve skakuće kad vidi svoje male prijatelje.
    Zubića ima 7 i već mu 5 mj nije iozrastao niti jedan!
    Obožava cicu, i ne znam kako to prekinuti.
    A što se tiće pričanja...izgovara riječi, ali ne spaja rečenice, eventualno po dvije riječi zajedno.
    Sad smo na Ventolinu i Flixotidu ali bit će dobro.
    Pusa svima !

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Teo jos uvijek spava dva puta na dan,prvo spavanje obicno traje oko 1.5h a drugo oko sat vremena ali budi se po dva tri puta tijekom spavanja :/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ema zubi ima 12,izišle joj sve četvorke-jedva mi je danas dala da vidim i usput me ugrizla.Neka crijevna viroza vlada,evo i ja sam ju pobrala Ali sad mi je već bolje,na poslu sam se skoro srušila.

Spavanje po danu ovisi o tome kad se probudila ujutro-ako ustane prije 6 spavati će 2 puta od 10-12 i od 4-5 i ić spavat opet u 8 ,a ako se probudi iza 6 onda spava od 11-13 i ide spavati u 7 naveče.

Danas sam tako umooornaaa....

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I mene boli glava...
    Al eto zato MM uspavljuje Zvrndala. Ja sam svoj dio s nasisavanjem obavila i sad se nunaju njih dvojica.
    Čuvalica se zadnjih dana igrala s Tomom s nekim velikim plišanim patkom. Došla ja jučer s posla patak u peleni. I na lonku ga je nudio, a danas mi je dao i da siki kod mene. Da ste vidjeli, malo se prišteka, onda pusti, približi patka i mljacka. I kaže mu papaj!

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

S. se budi po noci nekoliko puta tacnije dva puta da piski i ko zna koliko za siku tj ne budi se nego se posluzi
    cipele broj 22...
    a idemo spavati oko 9 odskora posto je ovde u 8 jos dan... ne znam samo kad cemo leti jer se onda oko ponoci smrkne

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kole, mi spustimo roletne! Inače bi se Sara ujutro budila čim svane.....
    Mi smo jučer bili na boci.... užasno je plakala... a i meni je bilo pretužno. Ima 12kg i velika je 83cm. Sad smo s cjepljenjem mirni 2godine.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

DTP?
    I mi se trebamo cijepiti. Obje moram ustvari cijepiti, isto cjepivo i već dobrano kasnimo...Kozice, pa sad neka crijevna virioza...nikako uhvatiti pravo vrijeme.

Ona večeras nikako zaspati. I starija sestra zaspe prije nje

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Neko cjepivo 5u1. Toliko se derala dok je pedica pregledavala da je nisam ni čula protiv čega se cjepi, kasnije sam vidjela da je u biti dobila sva ona cjepiva od prije još jednom ali eto kažem 5u1.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •