-
-
Mi na žalost nismo dobro, kašalj mu se sve jače pogoršava, tako da ima perioda da niti ne prestaje, a pije sve moguće za smirenje. Noćas je još i zakurio tako da sad čekam 10 sati da odem s posla ( jer sam dežurna i sama pa ne mogu prije) pa idemo za Zagreba da ga pregledaju. Sve me srce boli što nisam s njim.
-
Kikice ma bit će sve ok
Moraju oni nekada biti i bolesni.
-
Stvarno sam sretna što L nije nikada bolestan, nije još imao povišenu temperaturu. Imao je jednom virozu stomačnu i prošla za dva dana, zahvaljujuči dojenju ( ali sam ja zato završila na infuziji i bolovanju).
kako vi pratite svoje hodače? Meni nekad bude teško pratiti to penjanje, silaženje, penjanje, silaženje....bar skidam kile
Voljela bih da ide gdje ja hoću, a opet ga ne želim ometati u istraživanju.
-
ja trcim za T dok ne pretjera,a onda mu pokusam odvuci paznju s necim drugim i to je to!
-
ivanaos
ni moja starija kćer nije bila bolesna u to vrijeme
ali sad mi je drugačije- starija ide u vrtić i u zadnje vrijeme Jelena mi se često razboljeva. nije to sad nešto strašno, na svu sreću, ali svakih par tjedana nešto.
sad su preboljele kozice, obje, pa valjda zato.
a što se tiče trčanja po parku...sad mi je tako teško s njih dvije biti sama vani
uvijek tražim neki park gdje smo same i da nije velik jer mi ih je tako lakše pratiti
prije 2, 3 tjedna smo bile same u nekom prepunom parkiću i uopće se nisma mogla opustiti- stalno mi je falilo jedno dijete
a J još ništa ne kuži pa može odlutati na parking dok joj samo okreneš leđa na 2 sekunde- išla sam starijoj nešto pomoći oko penjalice, mala već zbriše. grozno.
-
-
-
-
Ivanchice drago mi je da cujem da jos netko nije odusevljen spravicama u parkicu,Tea vise zanima igranje samnom.On je odusevljen psicima i golubovima,netko nesto!
Trenutno je prilicno zdrav,:D pa mozemo uzivati vani u igri!Sto je danas bilo vruce,ja sam se skuhala kad sam isla s posla,izgleda da cemo vec u s
andale!Samo mrzim ne mozemo ici van zbog previsoke temperature!
Kikice,nadamse da ste bolje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma