-
Osoblje foruma
Preporucite dobre pelene od konoplje
To bi bio hemp, zar ne?
Dakle, zanima me koje su vam dobre, ciste ili miksane s pamukom. Bez dodataka sintetike.
-
SOS su napravljene od konoplje, a imam i neke koje imaju konoplju u ulošku, a do bebine kože je velur (First Class Baby i Little Caboose).
Jel tak nešto?
FCB i LB su mi odlične.
-
-
-
Ovdje možeš naći SOS pelene. Dućan puni petkom, i nakon što najavi pelene odu u roku od 5 minuta. Meni su bolje one prve, a i nešto su jeftinije (dobiješ i ekstra uložak od konoplje).
-
Osoblje foruma
-
SOS su krasne pelene...jedina zamjerka je kroj...Maši nikako ne paše. Dosta su niske pa joj oko trbuščića kopčam na zadnje drukere, a oko nogu ima lufta. Baš ih teško namještam.
-
Meni su super Bella bottoms kombinacija bambusa i konoplje. Uz kožu je bamboo velour, a izvana je konoplja. Samo što su - bijele.
Osim njih, odlične su mi Lucy's hope chest, ali NE AIO, nego obična fitted. Savršeni uložak, i savršena pelena. I super cijena. Samo što je malo manji kroj, L prije odgovara veličini M. Ja sam ih naručivala direktno od Becky, ako ti se ne sviđa niti jedan materijal sa stranice, niti s njezine yahoo grupe, ona ih ima još skrivenih u podrumu
A i jako sam zadovoljna HM pelenama od konoplje.
-
zakon su i hemp prefoldsi - meekani, suuuuper upijaju, a možeš ih staviti do bebine guze u bilo koju pelenu (ili cover)
nešto poput ovoga
http://www.jamtots.com/Hemp-Prefold-Diapers-C57.aspx
to ima i kod nekih naših teta šivalica (baš sam naručila da probam)
-
eh, da, ja te jam tots uloške od berry plush pelena koristim kao uložak za pocketice, i izdrži mi ko i dva uloška od mikrofibre. Stvarno su mrak. Ali predebeli su da ih stavim kao dodatni uložak u pelenu.
-
da, ja nemam te od jam totsa, nego one koje sam dobila uz pocket change pelene, a kojih izgleda nema za kupiti posebno, i stavim ih bez problema u ME one-size (bez originalnog uloška).
-
meni je ta konoplja jako gruba. u stvari ovi jamtots za berry plush pelenu su jako glomazni i grubi ulosci. ja ih zovem plahte
al istina je da super upijaju. ja ih uvijek stavljam u pocketice.
imam konopljine uloske od miba, i ti su mi odlicni. dosta su tanki, lijep i praktican kroj.
imala sam jednu pelenu od konoplje, thirsties, al mislim da se to vise ne proizvodi.
-
Sugar Peas pelene su od mješavine konoplje i pamuka, isto s vremenom postanu krute i grube (moram ih trljati da postanu mekane), ali imaju super kroj i odlično upijaju.
Ja ih volim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma