-
kašalj
Ana je u petak napunila 5 tjedana. U posljednjih par dana primjetila sam da kašlje. Ali to nije konstantan kašalj. Kašlje2 puta dnevno po nekoliko puta. Npr. juče smo krenuli u grad i ona je već u autu zaspala, onda kašljucne 2-3 puta i spava dalje kao da se ništa njie dogodilo i onda još jednom. Onda čitav dan ništa pa se ponovi naveče kad zaspi. Nju to ni ne probudi. Večeras je tako kad je zaspala 3 puta kašljucnula u tri navrata i evo spava dalje. A čitav dan ništa prije toga. Po noći ne kašlje ni nakon hranjenja. Čini mi se da nema temperaturu, nisam mjerila, nosić je čist.
Jedino što sam još primjetila da slini više. Pa si mislim da se ona možda ne zagrcne? Imate li kakvih iskustava? Da li je ona zaštićena mojim antitjelima jer doji ili to nije baš pouzdano?
-
Mi smo prosli malu prehladicu a stariji smo citavu sedmicu vise od vas. Ustvari je sam imala malo jacu i nesto od toga je preslo i na bebu pa je slinila malo vise, nije imala temperaturu i malo je kasljucala, kijala je normalno i jela je normalno.
Mogu ti reci da je brze savladala virus od mene. Izborila se sa njim za jedan dan.
Do sestog mjeseca bi dojene bebe trebalo da imaju jaci imuni sistem i da dobijaju antitjela preko majcinog milijeka.
-
-
Nama je naša pedijatrica rekla da djeca stvarno znaju kašljucati radi sline, ada si tako čiste grlo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma