-
pranje guze
s čime perete guze svojim bebačima kad mijenjate pelenu ?(bilo pokakanu, bilo popišanu). mi još uvijek samo sa vodom (beba 5 mjeseci). ne znam, vlažne maramice mi se čine da baš ne operu dobro, a od niveinih smo dobili i ospip
. samo kad nismo doma, koristimo maramice i to violeta.
-
Dok sam mogla da je držim jednom rukom prala sam je vodom pod pipom kad smo kod kuće. Sad je obrišem mokrom gazicom ili vatom, a vlažne maramice koristim samo kad smo napolju ali ih kod kuće prvo dooooobro isperem pod mlazom vode a onda ih stavim u kutijicu od kreme da ostanu mokre.
-
-
pod tekucom vodom. a kad je bio manji s opranim vlaznim maramicama.
-
Brišem s vlažnim maramicama, onda perem pod vodom. Dok sam ju mogla držati na jednoj ruci prala sam ju pod pipom u kadi. Od kad je otežala pere se na lavabou-sjednem ju ko na bide.
-
Od početka nad kadom, tekućom vodom.
Sad kad je otežala, lijepo sama stoji, ja je samo pridržavam (spas za moju napaćenu kičmu).
Kad je kakana sapun, kad nije samo voda.
-
vv - vata i voda
-
ponekad pod pipom a ponekad sa pamučnim krpicama i vodom.
ako se drekec teže skida dodam malo bademovog ulja u vodu
-
Isto vata i voda, kada smo vani koristim vlažne maramice.
Ako je jako pokakana "hitim" ju pod tuš.
-
Sramežljiva prvotno napisa
vv - vata i voda

Isto vv
-
ja jos uvijek doriana drzim na jednoj ruci, a drugom perem. prvo sam nad lavaboom, sad nad kadom. kad bi ga stavljala u kadu ne bi ga mogla vise izvadit van
-
kad se pokaki na lavandin, al je jedva držin jednon rukon, a kad piški maramice
-
Moj pod pipu ili tus nece ni pod razno tako da nam jedino ostaje voda i vata ili neka gazica. Isto i kad se popiski.
-
vatom i vodom, a kad nismo doma- vlažnim maramicama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma