-
Upravo je i s nama tako, manje poteškoće pri izgovoru zvučnih glasova: s, z, š, ž,č , ć koje smo isto već gotovo korigirali privatnom terapijom.
Problem u suradnji i s privatnim logopedom je bio prisutan na početku.
No vrtićki logoped predlaže obradu u Suvagu, jer je to detaljan pregled i zbog cerumena u uhu (nijedna upala uha) ne bi bilo loše ispitati sluh.
Naručujem dijete i čekamo termine za obradu oko 2-3 mj., a ja nadobudno očekujem kako ćemo to sve obaviti bez problema.
Nisam znala da se tamo nema sluha za djetetov umor, lošu volju, nespremnost za surađivanje te da neće biti nimalo milosti pri ocjenjivanju i postavljanju dijagnoza na osnovu 20-minutnog ispitivanja.
Opet ponavljam: najviše me zatekla hladnoća kojom nas je doslovce popljuvala, a dijete od 5 godina itekako razumije da se o njemu ne govori nešto dobro. Ja sam se jedva suzdržala da ne briznem u plač, pa sam u silnoj nevjerici i razmišljala kako sada dalje-kako malenoj objasniti upis u novi vrtić, kako na poslu reći da trebam 4 sata radno vrijeme i sve tako idućih mjesec dana do termina kod logopeda. Sada smo svi odahnuli!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma