Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Pouzdanost Reynell testa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

E. ima 3 god i 9 mjeseci.
    Bili smo na dijagnostici u Suvagu u proljeće 2007 i dali su preporuku da idemo na savjetovanja kod Silve Jug cca jednom u 2-3 mjeseca.
    Savjetovanja su uglavnom za roditelje kako raditi s djetetom kod kuće.
    Uz to smo je vodili privatno kod logopeda od siječnja 2007 dva puta tjedno. Uglavnom, kasni u govoru zbog kašnjenja u razumjevanju.

Napreduje izvrsno ( po mom subjektivnom roditeljskom mišljenju ).
    Kad smo krenuli kod logopeda privatno i na dijagnostiku u Suvag, govor je bio na samom početku, tu i tamo fraza od dvije riječi.
    Sada frajerica priča u rečenicama.
    Ako se radi o naučenim situacijama, rečenice su i gramatički točne.
    Ako priča o nečem novom, onda griješi u padežima, zamjenicama ( on-ona) i poretku riječi u rečenici.
    Većinom govori o sebi u prvom licu (ja), no ponekad još uvijek i u trećem.
    Ima jako veliki fond riječi, no ponekad joj se teže prisjetiti kako se nešto kaže ( kažem joj prvi slog riječi, pa se sjeti).
    Još uvijek joj je vrlo slabo do nikakvo razumjevanje pojmova iza, ispred, ispod, iznad. To jako brka.
    Teže prati više naloga u jednoj rečenici ( npr. Uzmi loptu, odnesi je u sobu u kutiju za igračke i zatvori vrata. -najvjerojatnije neće ni čuti ono zatvori vrata, a kamoli napraviti ).
    Rastura jako puno pjesmica iz vrtića i vječito ih pjevuši, pleše, glumi... .

Samo se nadam da će neke od tih dobrih stvari pokazati i kod dijagnostičara.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ko da sam ja pisala taj post....

kakva je situacija danas i dali ste radili raynell test i kako je prosao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •