-
Baš mi je ovo trebalo da čujem. Moja mala govori složene rečenice, prijedloge usvojila-jedini problem je što nezrelo priča. Logopedica iz Suvaga kaže da govori kao mala njemica- obezvučila je sve zvučne glasove.
Privatno idemo logopedu od siječnja 2008. i osim r sve je uspješno progovorila-sada samo u svakodnevnom govoru to sve treba i primjeniti, tako da jednom kaže ja cam bila, pa onda ja kažem di si bila pa se ispravi ja sam bila.Uglavnom ide nam pomalo. Imamo 5 godina za par dana i mislim da će to sve biti ok. Puno sam o tematici čitala i zapravo sposobnost govora ide nakon razumijevanja kako slajica i piše. Sve me to dodatno ohrabrilo, no veliku pomutnju nam je složila psihologica i dugo nisam znala kome zapravo vjerovati.Zanima me gdje to idete na savjetovanje kod gđe Jug?
Ne bi bilo loše dodatno se informirati.
Vjerujem da lijepo rade s djecom u vrtiću Suvag- ostaje uvijek ona dilema da li je dijete stvarno za taj program i koliko je kvalitetno postavljena dijagnoza pri obradi. Uvijek se pitam kako bi mi završili da se i logoped dijagnostičar poput psihologa nije potrudio udobrovoljiti malu za kvalitetnu suradnju pri ispitivanju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma