Citiraj Andi prvotno napisa
Citiraj Slajica prvotno napisa
Čeka se jako dugo, nama su rekli kad sam zvala da naručuju za rujan.
No objasnila sam im da bih trebala samo savjetovanje, ne cjelokupnu obradu. Ostavila sam im broj telefona u slučaju da im netko iznenada otkaže termin.
Zvali su me nakon 7 dana da dođem sljedeći tjedan ( posljednji tjedan u svibnju).
Obavili smo savjetovanje i prof. Ljubešić je kroz igru u petnaestak minuta procjenila Elenu ( i to vrlo objektivno).
Obavile smo i kompletnu dijagnostiku u Suvagu, dobili mišljenje od naše privatne logopedice i sada čekamo odluku Suvagovog stručnog tima tj. preporuku što, kako i gdje dalje s terapijama.
To bih i ja trebala, neko drugo mišljenje, ako je moguće kroz savjetovanje, bez cjelokupne obrade. Jesi zadovoljna s onim što ti je prof. rekla ?
Jako sam zadovoljna njenom procjenom.
U vrlo kratkom vremenu je vidjela gdje je Elena dobra, a gdje nije.
Ona je iznjela svoje mišljenje zbog čega bi Suvagov vrtić bio dobar, zbog čega ne, generalno njenu preporuku što je u ovom trenutku najbolje za Elenu i ohrabrila me je neka se više rukovodim roditeljskim instinktom.
Ona je definitivno stručnjak koji će vrlo objektivno procjeniti dijete i svoju procjenu bez uljepšavanja reći roditeljima.

No mi smo bili kod nje kad je Elena imala 1,5 godinu i 2 godine, tako da je mogla vidjeti njen napredak sa sadašnjom logopedskom terapijom.