Tanči evo novosti;
Bili smo kod tog zubara u Belom Manastiru koji mu je izbrusio zubic ali koliko je mali dao i stavio mu je plombu koja mu je vrlo brzo otpala pa sam ja u panici rekla muzu idemo kod naseg u OS - a njemu se pokvarila stolica pa sam pitala zubaricu vrata do a ona je vec stavila sve sterilizirati pa je rekla da dodjemo ujutro - i bili smo - kaze da je to jako mali i ne na prednjima nego na zadnjem (ali ne kutnjak je mu jos nije izrastao) i kaze da je plomba otpala jer je povrsina bila pre mala i da bi ona sad ocistila sve i stavila u plombu onda bi opet pala je je ta povrsina mala a ne bi bilo dobro da dira po zdravom djelu zuba pa kaze da redovito kontroliramo i idemo kod zubara i cim se poveca kaze da onda ona moze ocistiti i staviti plombicu! A kod prednjih je u pitanju caklina a stvarno ne karies (to su mi svi troje rekli...hmmm...) i kaz da ce morat nositi aparatic i da ce mu morat napraviti neki zahvat na poliklinici prije nego pocne nositi aparatic...
Sad tratimo TM jer su nam u ljekarni rekli da su pitali u Medicu i da mogu samo zubari kupiti...e sada moram naci zubara u OS koji to ima....