Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 102 od 102

Tema: Darovito dijete u vrtiću

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj topluvodu prvotno napisa
    Ipak, bilo je savjeta profesionalaca koji su mi govorili da ga i pored njegove nevoljkosti upišem na judo???!!! Kao željezo se kuje.. klin se klinom...
    Nemoj. Oni koji dijele takve savjete najčešće nemaju pojma o kakvom se djetetu radi.
    Mojem bratu (koji je bio iznimno inteligentno, ali i osjetljivo dijete) su tako u predškolskoj dobi savjetovali upis na karate ili judo. Mo'š mislit... nakon par treninga su i roditelji shvatili da je to posve kontraproduktivno. Totalni promašaj.
    I ne, nije ispao tjelesno zaostao ili nespretan. Naprotiv, tjelesni mu je išao bolje nego meni a kasnije (na faksu) se počeo baviti alpinizmom.
    Ali da su mu u okolini nabili i previše kompleksa zbog nebavljenja sportom u osnovnoj školi - jesu i to mu je nanijelo dosta veliku štetu na emocionalnom planu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I moja kćer zazire od bilo koje vrste buke, galame ( osim kada je sama proizvodi i to uglavnom doma), naguravanja, natezanja, pa zato i mislim da joj je vrtić prošle godine bio svojevrsni šok kad je upala u onu silnu ciku i vrisku i trku. Zato joj i više paše ova mješovita grupa gdje se mirno sjedi za stolovima i radi, gdje je nitko neće odgurnuti dok pere ruke ili baciti ninju kornjaču u glavu, gdje svi lijepo sjede u krugu i pričaju...i gdje ne mora spavati :D . A valjda je i na vježbanju tako...ipak stariji imaju obzira prema mlađima. I svakim sam danom, sve više, oduševljna našim tetama,baš kao i ti topluvodu. Valjda i dijete osjeća tu moju sreću pa veselo kroči u vrtić svakoga dana. Pusa malom 'Kasparovu'

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •