Citiraj sky prvotno napisa
Eh da... I ja se pikam Fragminom vec skoro 3 tjedna, i ne mogu docekati kraj. A kad je kraj ne znam jer dr. jos nije odlucio.

Ispocetka sam vise pazila: duze hladila ledom prije i poslije uboda, istiskivala tekucinu polako... i nije me peklo, niti su mi ostajale modrice. Sad ne pazim toliko, pa je pecenje jace, a modrice vece. I nekad mi se cini da sprica steka, odnosno klip jako tesko istiskuje tekucinu.

Dakle: i prije i poslije pikanja na mjesto uboda pritisnuti led nekoliko sekundi. Ja koristim smrznuti ulozak za prenosivi hladnjak, zamotan u krpu. Tekucinu istiskivati sto polakse. Prije pikanja svakako istisnuti zrak iz sprice.

Hajde mi please reci zasto uzima Fragmin, kod kojeg dr. i do kada? Moze i na pp.

Sretno!
Imali smo tri neuspješne trudnoće prije ove, najvjerojatniji uzrok je smanjena reaktivnost u HLA tipizaciji (odnosno to je jedino što su nam našli problemaatično). Sad je u tijeku četvrta trudnoća i žena je na dekortinu, andolima, utrogestanima, i odnedavno na fragminu (ali to samo preventive radi) do daljnjeg. Radi se o zajedničkim odlukama Lučingera i Radončića (ako ne smijem spominjati imena, neka moderatorice izbrišu pa ću staviti opisno)