Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: marama i gdje je kupiti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno marama i gdje je kupiti

drage cure,
    nisam pronasla u temama odgovor na moje pitanje a ako sam ga slucajno promasila (nisam stigla sve pogledati) samo me uputite na temu i super. naime, zanima me gdje u zg mogu kupiti maramu ili jos bolje u karlovcu ako netko zna
    a ako ima koja forumasica iz klc-a pa da me uputi i kako ju koristiti to bi bilo super.
    puno vam hvala

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo našu kupili u Kamarisu u Tkalčićevoj, a pogledaj i ovaj on line shop:
    http://minishop.t-com.hr/bebuska/FeaturedProducts.asp

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo još jedan link: http://www.mamaibeba.hr/index.php

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Podižem da ne otvaram novu temu. Pregledala sam skoro sve marame i otprilike znam što želim, al nisam baš našla. Htjela bih tanku i jednobojnu maramu. Ima jednobojnih slingova, al kako Marta ima 3 mjeseca, čini mi se zgodnije kupiti maramu. Ili se varam? :? Uglavnom, našla sam CALINBLEU marame koje mi se čine tanke. Ima li tko iskustva, zna li netko da ih ima kupiti kod nas? Ili neka druga marka? Lovru nisam nosila u marami pa sam totalni bedak po tom pitanju.

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bok!
    Ja sam ti početnik po pitanju marame, no već posjedujem dvije- jednu debelu hopediz i jednu tanku rebozo-pam. Hopediz je bež u dvije boje i to je praktično kod određenih vezanja marame tako da znaš kad natežeš jedan kraj koji dio se treba zategnuti.
    Rebozo je šarena plavo-žuta no te šare ne pomažu mi previše kod vezivanja. Navodno marama ima u Kiki, pisalo se da ima debljih didymos, a za tanje ne znam.

Na portalu Mama i beba imaš jednobojne samo elastične marame, a njihova nosivost je do 9 kg. Nosivost ostalih tanjih marama je do 16-tak kila.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Frle prvotno napisa
    Podižem da ne otvaram novu temu. Pregledala sam skoro sve marame i otprilike znam što želim, al nisam baš našla. Htjela bih tanku i jednobojnu maramu. Ima jednobojnih slingova, al kako Marta ima 3 mjeseca, čini mi se zgodnije kupiti maramu. Ili se varam? :? Uglavnom, našla sam CALINBLEU marame koje mi se čine tanke. Ima li tko iskustva, zna li netko da ih ima kupiti kod nas? Ili neka druga marka? Lovru nisam nosila u marami pa sam totalni bedak po tom pitanju.
    Imam ti calinbleu cool gauze i to ti je stvarno jaaaako tanka marama (kupila sam ju ovdje). Iz iskustva ti bi preporučila ipak deblju maramu za početak jer se čvršća i puno udobnija za nositi. Kamarisova i Girasol marama su mi iako deblje, ugodnije.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo da se pohvalim, ja naručila rebooso pam..... Stiže sljedeći tjedan :D . Jedva čekam umotati mrava.

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj roby prvotno napisa
    Evo da se pohvalim, ja naručila rebooso pam..... Stiže sljedeći tjedan :D . Jedva čekam umotati mrava.
    Moj savjet kad ju budeš prala, peri na 30C i na programu koji ne puni bubanj vodom tako da marama ne stoji u vodi. Ja sam ju prala u mašini i stisnula pauzu na 10 min i sve su se boje prelile.

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Thx na savjetu!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno iskustvo s rebooso pam maromom

Citiraj roby prvotno napisa

I ja bih naručila rebooso pam.... imam slingicu ali je malo neudobno nositi opterećenje na jednom ramenu. kakva su iskustva s reboosom?

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bila mi je diiivna... dok ju nisam izgubila .......

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bila mi je diiivna... dok ju nisam izgubila .......

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam kupila Calin Bleu kao dar prosle godine. Evo, mali je sad godinu i jos se nosi. Mama voli maramu i preporucuje je svima.
    Ja sam isto imala Calin Bleu(olive - to mi je najdraza) a i Didymos, Ellaroo i tako dalje. Calin Bleu je najtanija i super za leto!

Andreja

Citiraj Frle prvotno napisa

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Curke da li se jednomjesecno dijete smije nositi u marami???

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj micika1 prvotno napisa
    Curke da li se jednomjesecno dijete smije nositi u marami???
    Da, marame su super od rodjenja dalje

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Naravno da smije, i toplo se preporucuje

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nosite li djecu i po kuci ili samo kada idete u setnju???
    Zanima me da li netko zna gdje se moze nabaviti u ri???????

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi se nosamo svuda, od supermarketa do doktora, pa u setnju, na biciklo, po selu nema gdje nismo bile. Jako se lako montira i dijete je lagano nositi i to mi je velika prednost u odnosu na MT.
    A ja sam iz Sa tako da ti nemogu pomoci, samo toplo preporuciti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi se nosimo posvuda, od rođenja. Ja sam kupila preko neta EllaRoo i prezadovoljna sam.

micika1 u Rijeci marame prodaje Beba centar na placi (mislim da imaju Kamarisove) i jedna trgovina u RK Ri na katu gdje je Elektromaterijal (ne znam joj ime, prodaju svašta, a najviše opremu za bebe)

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala vam!!!! morat cu je i ja nabavit!!!

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sad definitivno znam gdje NE kupiti maramu. Bila prekjucer u Kiki, imaju Didymos marame, duljina 4.20m 800kn, a 5.20m preko 900kn :shock:

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mamina mica prvotno napisa
    Mi se nosamo svuda, od supermarketa do doktora, pa u setnju, na biciklo, po selu .
    na biciklo? daj mi detalje, molim te: od koliko mjeseci, na leđima ili na prsima, po kakvom terenu i koliko dugo, i nije te strah da padneš?

Ja otkad sam napravila test pa do sada - djete ima već 13 mj - bila sam možda 3x na biciklu, a to mi baš fali. Ali s djetetom na bajk mi se čini malo opasno. Već sam i sebe par puta dobro ubila kad sam padala s bicikle... ne znam baš...

A ubili bi me i mm i ostatak obitelji...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Palagruža prvotno napisa
    Sad definitivno znam gdje NE kupiti maramu. Bila prekjucer u Kiki, imaju Didymos marame, duljina 4.20m 800kn, a 5.20m preko 900kn :shock:
    Imaš i na sniženju te za 4.20 m po 560.

A inače im nisu uopće loše cijene - ta od 5.20 m na Didymosovom siteu košta 113,40 eura + poštarina i eventualna carina, a u Kiki je 960 kn.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Mi se nosamo svuda, od supermarketa do doktora, pa u setnju, na biciklo, po selu .
    na biciklo? daj mi detalje, molim te: od koliko mjeseci, na leđima ili na prsima, po kakvom terenu i koliko dugo, i nije te strah da padneš?
    Mislim da je na bicikl bez sjedalice i kacige veliki NO-NO!!

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

A inače im nisu uopće loše cijene - ta od 5.20 m na Didymosovom siteu košta 113,40 eura + poštarina i eventualna carina, a u Kiki je 960 kn.
    Au, pa sta stavljaju u te Didymos marame da su toliko skuplje od konkurencije?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Palagruža prvotno napisa
    Au, pa sta stavljaju u te Didymos marame da su toliko skuplje od konkurencije?
    Didy je navodno Rolls Royce među maramama.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Isli smo na biciklo sa 4 tocka, dvoje sjede naprijed i okrecu pedale i jedno upravlja. Cak ima i mali krov iznad. Ja sam moju malenu stavila u HM sling-maramu i vozila sam biciklo sa MM i starijim Timurom (4god). Proveli smo odlicnih pola sata. Ona je bila naprijed u polozaju stomak-stomak noge unutra. Nije me bilo strah i bila je totalno bezbjedna i dobro stegnuta. A ti se bicikli ovdje iznajmljuju i pravi su hit. 8)
    Zao mi je sto se nismo slikale.
    Evo nas na Buni jucer. Moja malena uziva da se nosa i stalno smo u pokretu.
    anchie76 uklonila link

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ah, to je onda neki drugi tip bicikla... već sam mislila...

inače, lijep sling - kad kažeš HM, to si sama šivala? Gdje si našla takav materijal? Ja sam isto sašila jedan, i htjela bi još koji za prijateljice, ali nema baš neki izbor tkanina koje su pogodne za to.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam iz Sarajeva, i stalno pohodim radnje i sve me tete znaju
    Tako se desi da nadjem lijepih materijala. Ovaj na slici je pamucni krep ali malo deblji od posteljnog i ne guzva se. Inace je tesko naci pam materijal da ima lice sa obje strane i da je za maramu.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam ovaj put bila pametnija, lijepo sam za cijenu manju od jedne polovice nove Didymos-ice kupila na forumskoj burzi dvije rabljene marame (a izgledaju ko nove )

A morala sam ih kupiti, jer sam svoju maramu svojevremeno nekome posudila i ne mogu se sad više sjetiti kome

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Inace je tesko naci pam materijal da ima lice sa obje strane i da je za maramu.
    Pričaj mi o tome... Ja i frendica smo si zamislile da ćemo si sašiti marame, pa smo obišle cijeli grad, ona s trbuhom do zuba, ja s djetetom u marami, i nigdje ništa... na kraju sam našla ljubičasti materijal za radna odijela (vjerojatno za kute čistačicama) i to mi je bilo najbolje od ponuđenog, pa je nastao moj sling. Ali ja bih ipak neku lijepšu boju. (sori na OT)

Forumska burza bi mogla biti dobar izvor jeftinih nosiljki, s tim da je izbor manji.
    Pogledajte i burzu na ovom forumu http://nosiljke.com/forum/index.php

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

A odakle nabavljate ringove :? Ja sam morala cak iz Amerike

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A odakle nabavljate ringove :? Ja sam morala cak iz Amerike
    ja sam ih naručila od forumašice pod nickom Tea. 50 kn par. Nisu aluminijski nego od prokroma, malo teži ali ne znatno, i ne hrđaju. Onda mi je mm rekao da su mi dečki iz brodogradilišta mogli napraviti toga cijelu hrpu ali eto, svako znanje košta...

MOžda da ih probam nagovoriti da mi naprave tu hrpu pa da i ja dilam, ali sigurno će htjeti svoj udio, to su vam poduzetni momci

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ona uzimao svoj dio i to debeo. U Ring Slingu su par al ringova oko 3,5$. Postarina nije velika jer nisu teski. Na velike kol imate popust. A ipak su testirani i provjereni a mogu se birati i boje. A da ne kazem kako su lagani i funkcionalni i dobro izgledaju na marami - ja imam large velicinu.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ona uzimao svoj dio i to debeo. U Ring Slingu su par al ringova oko 3,5$. Postarina nije velika jer nisu teski. Na velike kol imate popust. A ipak su testirani i provjereni a mogu se birati i boje. A da ne kazem kako su lagani i funkcionalni i dobro izgledaju na marami - ja imam large velicinu.
    pa ajde stavi adresu ili link

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sorry mislila sam da svi znaju
    Evo http://slingrings.com/index.php
    imaju cak i savjete oko sivanja slingova

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sorry mislila sam da svi znaju
    Evo http://slingrings.com/index.php
    imaju cak i savjete oko sivanja slingova
    zaboravila sam napisati da me je postarina stajala 10$ a nema carine.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

potaknuta postovima na ovom topicu virnula sam na burzu i odmah kupila jedan lijepi sling koja sam šopingholičarka... a sad se prodaje jedan rozi Pixiekid, za 100 kn (samo što nema slike :/ ), pa ako nekom treba javite se, da ga ja ne kupim : http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...916&highlight=

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Obrisani su postovi koji su krsili pravila foruma (te i drugi postovi koji nisu nuzno krsili pravila nego su se nadovezivali na obrisane postove).

Greskom je obrisan i ovaj dolje pa ga kopiram. Sorry tulip

tulip

Posted: Fri Aug 15, 2008 12:58:27 Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

ja bih pohvalila moju osječku Naturalis maramu, lijepa jednobojna ljetna, 300 kn. može se naručiti telefonom, uskoro će valjda moći i na internetu (www.studio360.hr)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •