Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Privatni fizioterapeut u Vž ili Čk ...?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Privatni fizioterapeut u Vž ili Čk ...?

Molim ako netko zna i ima iskustva sa vježbama protiv hipertonusa (uzrokovanog hipoksično-ishemičnim promjenama 1-2 stupnja) nek mi se javi. Pliz...

tj. ak netko ima dobrog (PRIVATNOG?) fizioterapeuta koji bi mi pokazao vježbice za bebačicu od 3 mjeseca ?

Inače, bili smo kod dr. Sabola u Zgb i on mi je pokazao razgibavanje i baby handling i super mi je to , al ja bih još neke 'finese' da malo nadopunim taj program vježbanja.
    Bed mi je ići opet u Zgb (lova, putovanje, čekanje...)

Bolnice ne dolaze u obzir (Čakovec :shock: , tamo više ne idem, baba koja vježba klince ima kontraproduktivan pristup ).....

Tnx

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bolnica u VŽ ima super tim na neuropedijatriji.

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa kao si spremna plaćati privatno u Vž, ne znam zakaj onda ne odeš tamo gdje je najkvalitetnije, tj. kod Sabola. A zašto se ne naručišu program majka-dijete na Goljaku?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Živimo u Čk, ne mogu trenutno financijski podnijet toliko putovanja da bi išla u ZG na vježbe, a i Sabol mi je rekao da nit ne trebam nego da radimo doma sami.
    Ja bih da mi samo jednom mjesečno dojde netko doma pokazat nešto s čim ću nadopunjavat 'program' vježbi i reći kak beba napreduje...onda dalje mogu sama.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A da tražiš uputnicu za Vž Toplice?
    Tamo imaju super fizijatra i super fizioterapeute. Ja bila po drugo mišljenje, (idemo na Goljak), a i moja nećakinja tamo vježba!!!

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Terapeuti u Toplicama su super.

Ali ako ideš po drugo mišljenje, moja osobna preporuka ti je da se naručiš za četvrtak, ne srijedu (samo ta dva dana rade doktorice).

Jer ti u srijedu obično ispadne da dijete, koje je potpuno zdravo, po mišljenju terapeuta koji ga vježba 2 put tjedno, još uvijek potencijalno bolesno, još uvijek "postoji mogućnost velike patologije i nitko ti ne može garantirat da još uvijek neće biti".

Uglavnom, to slušaš dok ti dijete ne protrči, kao roditelj se frustriraš jer ti to govori specijalist koji ga pregledava 5-10minuta, fizioterapeut ti govori da nema potrebe dolazit na vježbe jer se više nema što vježbati, dijete puže, diže se, stoji, lagano korača..... i onda se svaki taj pregled baci u bed jer ne znaš tko je tu lud, a tko pametan, da li ti je dijete zdravo ili možda ipak nije... Upravo dolazim s jednog takvog pregleda i s tlakom u oblacima valjda, te ovdje tražim info za drugo mišljenje.

U četvrtak toga nema koliko čujem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •