-
-
Bolnica u VŽ ima super tim na neuropedijatriji.
-
pa kao si spremna plaćati privatno u Vž, ne znam zakaj onda ne odeš tamo gdje je najkvalitetnije, tj. kod Sabola. A zašto se ne naručišu program majka-dijete na Goljaku?
-
Živimo u Čk, ne mogu trenutno financijski podnijet toliko putovanja da bi išla u ZG na vježbe, a i Sabol mi je rekao da nit ne trebam nego da radimo doma sami.
Ja bih da mi samo jednom mjesečno dojde netko doma pokazat nešto s čim ću nadopunjavat 'program' vježbi i reći kak beba napreduje...onda dalje mogu sama.
-
A da tražiš uputnicu za Vž Toplice?
Tamo imaju super fizijatra i super fizioterapeute. Ja bila po drugo mišljenje, (idemo na Goljak), a i moja nećakinja tamo vježba!!!
-
Terapeuti u Toplicama su super.
Ali ako ideš po drugo mišljenje, moja osobna preporuka ti je da se naručiš za četvrtak, ne srijedu (samo ta dva dana rade doktorice).
Jer ti u srijedu obično ispadne da dijete, koje je potpuno zdravo, po mišljenju terapeuta koji ga vježba 2 put tjedno, još uvijek potencijalno bolesno, još uvijek "postoji mogućnost velike patologije i nitko ti ne može garantirat da još uvijek neće biti".
Uglavnom, to slušaš dok ti dijete ne protrči, kao roditelj se frustriraš jer ti to govori specijalist koji ga pregledava 5-10minuta, fizioterapeut ti govori da nema potrebe dolazit na vježbe jer se više nema što vježbati, dijete puže, diže se, stoji, lagano korača..... i onda se svaki taj pregled baci u bed jer ne znaš tko je tu lud, a tko pametan, da li ti je dijete zdravo ili možda ipak nije... Upravo dolazim s jednog takvog pregleda i s tlakom u oblacima valjda, te ovdje tražim info za drugo mišljenje.
U četvrtak toga nema koliko čujem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma