-
autosijedalice
molim do kada se možemo voziti u maxi cosi priori xp, kada u buster , sad smo 2,3mj i 14 kg malo smo već pa do kada i kada u buster
-
Administrator foruma
možete se voziti u sjedalici grupe I dok ne dosegnete 18 kg ili vam sredina ušiju dođe do vrha naslona sjedalice.
-
-
-
koliko je buster siguran, sjedalica mi uljeva puno više sigurnosti jer je klinac vezan u četiri točke .čini mi se sigurnije.
-
Mislis, u sjedalici je vezana na pet tocaka, ne? (dva ramena, dvije noge i medunozje)
Booster je siguran, ako se pravilno koristi, kad je dijete doguralo do 18 kg. Od 15 do 18 kg (kada se booster tehnicki moze koristiti) dijete je jos uvijek sigurnije u sjedalici s pet tocaka (dok god glava nije previsoko, odnosno sredina usiju nije presla vrh naslona sjedalice). Iznad 18 kg mora se koristit booster.
-
pet uistinu. sve jasno ko dan.
no naježim se kad vidim klince u autu na zadnjem sjedalu kako se klate.
nije mi jasno da nakon toliko edukativnih promotivnih akcija ljudi imaju hrabrosti djecu tako vozati uokolo.
-
Je, tesko je gledat dijete u opasnosti a imat osjecaj da nemres nist napravit, bar ne direktno. Indirektno se cesto moze, kao sto se i mi u rodi nadamo pa se trudimo al istina je da je tesko vidjet da mudrost, barem po ovom pitanju, jos nije doprijela do svakog.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma