-
Masnoča u krvi
vjerujem da nisa jedina koje se muči s masnočom u krvi, pa vas molim savjete kako ste je Vi izliječile ili poboljšale krvni nalaz.
propisala mi doktorka i kardiolog dijetu, bila na njoj, jela sve kaj je propisano, bez švercanja, a ona jedva da se malo smanjila!
-
Koliko povećan - 5? 6? Trebala bi povećat i tjelesnu aktivnost uz to.
Posljednje uređivanje od ina33 : 07.07.2011. at 14:07
-
LDL-4,50
nije puno al ga ima a nebi trebalo biti!
-
Osoblje foruma
-
-
Manuela, to su OK nalazi masnoća u krvi. Možeš smanjiti konzumaciju jaja ( računaj i one u kolačima, tjestenini...) na najviše 4 tjedno. Zdrava ishrana će ti isto poboboljšati sve to, a isto tako i umjerena tjelesna aktivnost. No, i genetika ima utjecaja. Pratiš li krvni tlak?
-
Tlak mi je relativno nizak - normalan, rijetko kad malo skoči!
može biti da je genetski jer mama mi ima visoku masnoču i s godinama je navukla svakakve koronarne bolesti (angina pektoris), visok tlak......
pa se bojim da i ja ne navučem nešto
-
Ne znam, jako puno ljudi ima te vrijednosti oko 5... meni se godinama vrti oko 5, mužu mome itd. Nemamo posebnu terapiju, samo uputu što treba jesti i da treba fizičkih aktivnosti više. To nam na sistematskom govore.
-
meni su rekli da to ozbiljno shvatim, jer se i meni činilo malo povišenom, pa sam to s podsmjehom primila kao ništa stašno!
al ok, pokušavam skinut pa zato tražim mišljenja i druga iskustva
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma