Igramo se stalno, ali ne sa igračkama, one jednostavno nisu zanimljive. Najbolja igra na svijetu je kuc-kuc u svim oblicima (tata ga nosi pa me love po stanu, a ja se sakrivam iza zida ili vrata; izvirujem ispod stola, pokrivam sebe ili njega maramom i sl.), zatim ljuljanje i bacanje svake vrste, nakon toga pjevanje i pljeskanje što u osnovi činim ja, a on umire od smijeha i sl. Što se tiče samostalne igre tu je neprikosnoveno najbolja igračka stalak za veš (naš je na kotačiće pa ga zahakla ispod ruke i vozi okolo), izbacivanje sadržaja polica na pod i beskrajno premetanje istog, prevrtanje i proučavanje telefona i mobitela i igra s daljinskim. E, da, jako voli navlačiti ciferšluse i razno razne vezice, sjediti sa mnom za kompjuterom i lupkati po tastaturi, mućkati bočicu sa čajem ili sokom, bacati sve što dohvati pa čeka da mu ja donesem natrag... u biti sve što je već napisano. Od "klasičnih" igračaka najbolja je zabava rastavljati one puzzle koje su složene na podu i gledati mene kako ih ponovno sastavljam. Ili skidati prstenove sa ovoga

http://www.yatego.com/kinderwagen/p,...b8fe331bcfa017
stavljanje natrag je moj posao