-
e i kod nas je super svaka vrsta zadirkivanja i skakljanja al ne bas jako da se ne moze branit, npr. smije se i gusta kad mu prstima krenem od nogica do pazuha lagano i govorim "shajabaja, shajabaja, shajabaj ceka me baja" i onda ga lagano poskakljem ispod pazuha, na to se tako slatko i glasno smije da je naprosto neodoljiv
inace je mali smjesko i stalno je nasmijan i vesel pa ga dosta toga zna nasmijat onako glasno.
onda kad ga recimo stavim u ogradicu (vrtic) onda se zabije nosicem u mrezicu a ja s druge strane i onda si trljamo nosice, kako stoji cetveronoske na podu onda se ljulja pa se malo odmakne pa opet primakne i trlja nosic, ja radim isto tako, to obozava.
ili kad ga mijenjam pa mu ustima "prdim" (skuzajte na izrazu al ne znam kako bu drugacije) u stomacic slatki, zabijem svoju glavu u stomacic i pusem pa zvuci ko prduckanje a on se na to smije.
ili isto kad ga mijenjam, lezi na ledjima ili se okrene na bok, pa ga skakljem po njegovom boku nosom ili ustima u stilu "papit cu te"
ili mu papam prstice kazem mu "daj daj" onda mi on stavi prstic u usta ja izvucem i cinim "mmmnjamnjamnjamnjam, papila mama prstic, daj daj" i onda opet, i to ga nasmijava. svaki put mi pruzi pa onda ja "pojedem" jedan po jedan prstic.
pjevanje i plesanje u narucju mu je drago. kad mu pjevam onda redovito skupa pjevamo
i uspavljivanje je obavezno uz pjesmicu, osim navecer.
a u zadnje vrijeme mu je najveci gust penjanje, dize se na noge i koraca uz sta god, kauc, ogradicu, krevetic, stolicu, a najdraze mu je penjanje po meni. no to san vec napisala.
nastavit cu jos kad se sjetim...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma