Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kada su vasa djeca prestala sliniti?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Kada su vasa djeca prestala sliniti?

Naime, moj sinak sada ima 6 mjeseci. Slinio je kao alien negdje od 3.mj do prije jedno 2 tjedna. Zubići još nisu izniknuli, a slinit je prestao. Da li je to nešto na što treba obraćati pažnju? Ili je to normalno? Kako vaši potomci stoje sa slinjenjem? :?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

počeo slinit sa 1,5 mj..još uvijek slini...skoro 1 godina...zadnja 2 tjedna slapovi sline izlaze van jer idu gornje 3...

inače kad ne idu zubi ne slini...(zadnjih 8 mj kako smo stavili ogrlicu)[/b]

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj ima periode da prestane slinit pa onda opet krenu potoci sline. Ima 2 zubica ali nisam vidjela poveznost slinjenja i neslinjenja sa izbijanjem.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

moj videk je bio apsolutni slinavac skoro 18 mjeseci; majica na prsima konstantno mokra, bezbroj slinčeka, krpica...i onda slinjenje stalo jednog lijepog dana
    moj nećak isto tako. ne mora imati veza sa zubićima, jednostavno postoji kategorija pod nazivom "mali slinavci"

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moj josip isto jos uvijek slini, sad ima skoro 15 mj i osam zubica...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    ne mora imati veza sa zubićima, jednostavno postoji kategorija pod nazivom "mali slinavci"
    I ja mislim da nema veze sa izbijanjem zuba jer moj nije slinio ni 5 min., a eno svih 20 u ustima.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Počeli s 3, prestali s 6! (ali slinjenje je bilo takvo da smo se šalili da će dehidrirati )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •