Stranica 2 od 7 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 330

Tema: Merkur 2.dio

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Po pravilu se mora imati potvrda da ste bili na tečaju....ali kažu svi da u Merkuru puste bez problema muža i ako niste bili na tečaju. Sve što treba je lijepo pitati i nema razloga da vam ne odobre Jedino što se vi trebate pobrinuti da kupite ono bolničko odijelo u apoteci za jednokratnu upotrebu....ako to nemate, teško da će ga pustiti sa ili bez tečaja.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam imala uputnicu za ultrazvuk i primila me odmah nakon pregleda, (a doktor kod kojeg sam bila prosli put rekao da on nije mislio danas raditi ultrazvuk), no uglavnom, pitali su me jel sam narucena, ja sam rekla da nisam, i primili me svejedno..
    sto se tecaja tice, to smo obavili, imamo potvrdu, znaci tu nece biti problema

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bok cure,
    znate li možda kakav je dr. Leder? Imam par preporuka za njega pa sad neznam jel da krenem k njemu. Prvi put sam rodila u Merkuru prije 2 godine i vodio me dr. Podobnik al sasvim slučajno jer sam imala jako veliku bebu pa me on, ajmo reć, preuzeo k sebi i vodio trudnoću do poroda.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure jel ide koja sutra na pregled u merkur u trudničku? ja idem...pa eto možda se vidimo

a koji bi doktor trebao biti sutra?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Jao, Ivka Pa rekla sam ti- srijeda- dr. Skalak

Ja baš moram petkom poslijepodne u trudničku, tako da sutra ne idem

Cathy, nemaš se onda zašto brinuti! Tvoj mužić će biti s tobom

Nina29, kao što sam napisala- ne znam ni kako dr. Leder izgleda Ali je pomagao dr. Duiću dok me je operirao (zaspala sam prije nego je ušao u operacijsku salu). Dr. Duić je bio tu zbog mene, a dr. Leder zbog moje bebice (operirana sam u 6. mjesecu trudnoće). I dr. Duić sam za njega kaže da je stručnjak za porode i carske rezove. A isto tako sam se naslušala dok sam ležala u bolnici kako ga cure hvale. Pa pretpostavljam da je stvarno OK

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Jao, Ivka Pa rekla sam ti- srijeda- dr. Skalak

Ja baš moram petkom poslijepodne u trudničku, tako da sutra ne idem

Cathy, nemaš se onda zašto brinuti! Tvoj mužić će biti s tobom

Nina29, kao što sam napisala- ne znam ni kako dr. Leder izgleda Ali je pomagao dr. Duiću dok me je operirao (zaspala sam prije nego je ušao u operacijsku salu). Dr. Duić je bio tu zbog mene, a dr. Leder zbog moje bebice (operirana sam u 6. mjesecu trudnoće). I dr. Duić sam za njega kaže da je stručnjak za porode i carske rezove. A isto tako sam se naslušala dok sam ležala u bolnici kako ga cure hvale. Pa pretpostavljam da je stvarno OK
    a joooj pa da... Skalak... ah bumo vidli kakav je taj,bolje mu je da bude ok 8)

ako ću opet ići idući tjedan na kontrolu u merkur onda ću ići u petak kod stasenko (ako će trudnička radit s obzirom da će bit Veliki petak prije Uskrsa)

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i ja sam rodila u Merkuru, iako pripadam u Petrovu, tamo sam htjela ići najviše zbog higijene iako sam u Petrovoj imala vezu... i nisam pogriješila. Doktori su bili super, porodila me mlada doktorica- specijalizantica, Dr. Radoš, mala, kratke , crne kose, stvarno je super bila, čak mi je rekla na kraju da će me pokušati dobro sašiti da mi se muž slučajno ne bi naljutio . Curica mi je bila pod infuzijom, pa sam stalno išla u dj sobu i sestre su me svaki put puštale, jedino ona pedijatrica je potjerala jedan put iz sobe, ona je jedino užasna bila, nema razumjevanja, a ova dva ostala pedijatra posebno Dr. Vidak je zakon, svaka pohvala za njega, sve ti objasi šta te zanima.
    eto toliko

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj amalia prvotno napisa
    i ja sam rodila u Merkuru, iako pripadam u Petrovu, tamo sam htjela ići najviše zbog higijene iako sam u Petrovoj imala vezu... i nisam pogriješila. Doktori su bili super, porodila me mlada doktorica- specijalizantica, Dr. Radoš, mala, kratke , crne kose, stvarno je super bila, čak mi je rekla na kraju da će me pokušati dobro sašiti da mi se muž slučajno ne bi naljutio . Curica mi je bila pod infuzijom, pa sam stalno išla u dj sobu i sestre su me svaki put puštale, jedino ona pedijatrica je potjerala jedan put iz sobe, ona je jedino užasna bila, nema razumjevanja, a ova dva ostala pedijatra posebno Dr. Vidak je zakon, svaka pohvala za njega, sve ti objasi šta te zanima.
    eto toliko
    Starija pedica ? O, da s njome sam ratovala zbog dojenja (i moja je curica bila na infuziji, ostale smo 10 dana, priča koju još uvijek nisam razmjestila u glavi ... )
    ali zato Vidak i "Dubrovkinja"

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Iiiiiiiiiii??? Iva, kakvi su dojmovi?

Amalia, ta mlada doktorica je i meni super! Baš mi se čini da žena ima osjećaja i sva mi je neka nježna! Valjda mislimo na istu mladu doktoricu

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala Ninči, imam njegov broj pa ću ga svakako zvat idući tjedan.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Iiiiiiiiiii??? Iva, kakvi su dojmovi?

Amalia, ta mlada doktorica je i meni super! Baš mi se čini da žena ima osjećaja i sva mi je neka nježna! Valjda mislimo na istu mladu doktoricu
    evo me... jooj skoro sam se izgubila u toj zajčevoj, pa trudnička ambulanta je prije ovih radova bila na drugoj strani bolnice...

inače,sve u svemu jako su brzi i jako brzo sam došla na red, sestra obavila ctg,urin i vaganje + tlak, došao dr.skalak pogledao me u roku 10 sekundi, rekao da sam zatvorena i kontrola opet za 10 dana... i to je bilo to

inače baš su svi ljubazni (začudila sam se)!! jedino mi nisu radili uzv jer na uputnici to nije ni pisalo... a ja ih zaboravila pitat.... kak ide to sa uzv,posebno se naručujem ili je dovoljno da mi moj gini idući put na uputnici napiše i uzv?

eto cure zadovoljna sam i svi doktori koje sam i vidjela onak u prolazu u toj trudničkoj čine mi se ok, dobro raspoloženi i nasmijani :D

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nina, nema na čemu!

Iva :D Hajde nek si probila led
    Za UZV se inače naručuje, ali kad je hitno onda prime odmah. Samo ne shvaćam, zašto ti dr. ne napravi UZV? Pa ne moraš ti u Merkur na UZV

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cure bas mi je drago cuti pohvale...ja u petak idem na kontrolu, ujutro kod dr stasenko. nemam uputnicu ko sto sam rekti u prethodnim postovima al jucer sam zvala TA i javila mi se tako ljubazna sestra, koja mi je objasnila da mi uputnica ne treba ako mogu i zelim platiti. javim jel fakat tako...javim i detalje vezane uz pregled...ak me ne hospitaliziraju

hej kaj nema nikoga za pitat di je trudnička-neke informacije...u koliko si ujutro dosla da si tkav mi je pritisako brzo sve obavila...ja sam skroz otvorena i takav mi je pritisak da ne mogu dugo sjediti.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Gaby prvotno napisa
    cure bas mi je drago cuti pohvale...ja u petak idem na kontrolu, ujutro kod dr stasenko. nemam uputnicu ko sto sam rekti u prethodnim postovima al jucer sam zvala TA i javila mi se tako ljubazna sestra, koja mi je objasnila da mi uputnica ne treba ako mogu i zelim platiti. javim jel fakat tako...javim i detalje vezane uz pregled...ak me ne hospitaliziraju

hej kaj nema nikoga za pitat di je trudnička-neke informacije...u koliko si ujutro dosla da si tkav mi je pritisako brzo sve obavila...ja sam skroz otvorena i takav mi je pritisak da ne mogu dugo sjediti.
    ja sam ti došla u trudničku negdje oko 8, do 9 sam već bila gotova. prije mene je bila samo jedna trudnica. ujutro ti to ide jako brzo,sestra te pošalje da se popiškiš,izvaže te i izmjeri ti tlak i onda ideš na ctg,tam ležiš oko desetak minuta (moja zločestoća je spavala dok smo radili ctg i sestra mi je malo prodrmala trbuh da ga probudimo ) i onda opet ideš van u čekaonicu dok ne dođe doktor i pregleda te. doktori uglavnom dolaze oko 9. meni je sam obični pregled trajao par sekundi, ginić samo provjeri jel si zatvorena ili otvorena i to je to.

e sad.. u bolnicu se ulazi točno preko puta onog malog parkirališta, ulaz je jako mali jer je to stari ulaz,prije je bio na drugom mjestu (preko rampe) ali sad su neki radovi tam. dakle, uđeš na taj ulaz i skreneš prvo lijevo, hodaš po dugačkom hodniku i na kraju tog hodnika DESNO ti piše GINEKOLOGIJA 1 ... e tu unutra uđeš (vrata od čekaone su staklena nemreš fulati) ... ma budeš se snašla, ja sam pitalatamo neku trudničicu i ona mi je sve lijepo objasnila

a kad je tebi termin? zašto misliš da će te ostavit u bolnici? mene su opet naručili za 10 dana, znači taman na Veliki petak (nadam se da rade normalno)... i po ovim dijagnozama ja neću rodit još 10 dana poslije termina

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

o super-puno ti hvala na iscrpnim informacijama. Ma znas sta ja sam ti danas 35+2, prosli utorak sam usla u 34 tjedan a bila sam ti otvorena 1 prst ali skroz - napipao mi ginekolog bebi glavicu...tako da ti ja od tad uglavnom lezim i idem na WC-ubija me to, pogotovo kaj imam i curicu od tri godine koja trazi paznju a ja mrdnut nemrem...inace u ovoj trudnoci me kosti zdjelice rasturaju i jako mi se zdjelica rasirila...ocito sam zenska koja brzo rađa . Malu sam rodila u roku keks, a kak sam krenula s klincem nebum ni stigla do bolnice :D. Sad stvarno mirujem da uspijem izdrzati do 37 tj.budem javila jel to djeluje ili je moje sirenje uzelo maha. inače termin mi je 14.04, a tebi?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

o super-puno ti hvala na iscrpnim informacijama. Ma znas sta ja sam ti danas 35+2, prosli utorak sam usla u 34 tjedan a bila sam ti otvorena 1 prst ali skroz - napipao mi ginekolog bebi glavicu...tako da ti ja od tad uglavnom lezim i idem na WC-ubija me to, pogotovo kaj imam i curicu od tri godine koja trazi paznju a ja mrdnut nemrem...inace u ovoj trudnoci me kosti zdjelice rasturaju i jako mi se zdjelica rasirila...ocito sam zenska koja brzo rađa . Malu sam rodila u roku keks, a kak sam krenula s klincem nebum ni stigla do bolnice :D. Sad stvarno mirujem da uspijem izdrzati do 37 tj.budem javila jel to djeluje ili je moje sirenje uzelo maha. inače termin mi je 14.04, a tebi?
    meni je termin 04.04.... imaš kakav recept za brzo otvaranje? ja se bojim da ne prenesem, pa da me ne induciraju i nafrlje mi onaj drip...

a u kojoj bolnici si rodila prvi put? joj mene je tak strah porodaaaaaa jučer sam zanijemila od straha u bolnici na pregledu,a kaj će tek bit na dan D...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Joj luda si...kao da slusam svoju frendicu...ti ces roditi prije mene, nije fer ...a ne znam u cemu ti je moja tajna. S malom sam radila do zadnjeg...kak je firma dislocirana po gradu, dana...dosla kao sebe, a onda su mi malo bubrezi zatajili pa sam zbog proteina mirovala jos jedan mjesec-tj bila sam doma s malom...igrale se i tako...i eto otvorena vec toliko. i s njom sam ti u ovo doba bila otvorena ali samo izvana pa su mi rekli da mirujem, za tri tjedna sam se otvorila skroz + podebljala vanjski otvor-dakle u 37 tj, a u 39 sam rodila. ide ti to meni mislim da je to stvar kostiju ili tko ce ga znati.....moja doktorica stalno govori kak vi imate divnu zdjelicu vi bute rodili samo tak, a moj muz mene pita jel ona normalna kaj ti to stalno govori. Prvi puta sam rodila u Petrovoj...nepristojnosti samo takve, zato kad citam ovo o ljubaznosti u TA KB Merkur tesko mi povjerovati...ajde vidjet cu sutra... pa gle mogle bi se mi naci jos u rodilistu, ja malo uranim ti docekas termin i tu smo....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iva, nemoj strahovat....strah dodatno pogorsa situaciju...uhvati te panika i onda zaboravis tisakt i sve kaj je potrebno...samo hrabro...hoce ti muzic biti na porodu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

neće mužić biti sa mnom, nije ti on baš za to pa ga neću ni prisiljavati...

ajde nadam se da će sutra sve proći ok na pregledu,javi nam dojmove i do 8 svakako dođi u trudničku da ne čekaš dugo!! mislim da je sutra dr.stasenko u TA, nju ti svi jako hvale..ja ću idući tjedan kod nje na pregled

ajde javi kako je bilo!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hocu pozuriti cu...javim ti za dr...a mozda i mene naruče za tj dana pa se vidimo...dr Stasenko mi svi hvale pa se javim s dojmovima

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo me....nemrem vjerovat kak su ljubazni....al bas svi...pustili me kuci jer sam obećala da cu slijedecih 10 dana samo do wc-a. Dr Stasenko-fenomenalna. Pomogla mi i ustat sa stola. Pregled - ni osjetila. na uskrsnji pon me narucila na kontrolu u radaonu-onda cemo vidjeti kaj dlje...veli prema mojim zeljama...po novome ce raditi u trudničkoj ambul.utorkom. danas sam upoznal dr koja ce po novome biti petkom u TA-jako simpatična. ako ima kakvih pitanja tu sam

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo me....nemrem vjerovat kak su ljubazni....al bas svi...pustili me kuci jer sam obećala da cu slijedecih 10 dana samo do wc-a. Dr Stasenko-fenomenalna. Pomogla mi i ustat sa stola. Pregled - ni osjetila. na uskrsnji pon me narucila na kontrolu u radaonu-onda cemo vidjeti kaj dlje...veli prema mojim zeljama...po novome ce raditi u trudničkoj ambul.utorkom. danas sam upoznal dr koja ce po novome biti petkom u TA-jako simpatična. ako ima kakvih pitanja tu sam
    baš mi je drago da je sve prošlo super!!! znači stasenko je ok?? jel te naručila kod sebe na pregled u rađaonu ili???

a od kad je ta nova u trudničkoj petkom.... jel već idući tjedan? jer ja sam mislila iči idući petak kod stasenko pa sad ne znam.... jel bude ona u petak ili ne....

jesi dugo čekala?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sve ti napisem i rikne mi konekcija...obozavam to dakle naručila me u radaonu kod sebe. e sad dr je prekrasna, veselog duha a pregled mi je bio bezbolan....s tim da sam ja otvorena pa me morala i malo jace stisnut da vidi jel me kaj boli-pri tom se ispričavala, da zna da boli i da bu njeznija, a onda mi je pomogla da ustanem. Ovu mladu dr mi je predstavila kao zamjenu za dr Zmijanac, koja je otisla u privatno rodiliste. Uglavnom ako te dobro kuzim ti bi isla 21.03 na pregled...A ja sam 24-tog naručena. Rekla mi je ovako...nemojte doci u petak jer ja svoj termin petkom prepustam doktorici, po novom cu biti u TA utorkom, al 25.03. sam slobodna pa dodite vi u poned.i trazite me u rađaoni. Jos mi je rekla da ce me tada pogledat i napraviti mi ctg i uzv.....u Petovoj mi u dva mjeseca nisu niti jedno napravili a isto sam bila otvorena

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sve ti napisem i rikne mi konekcija...obozavam to dakle naručila me u radaonu kod sebe. e sad dr je prekrasna, veselog duha a pregled mi je bio bezbolan....s tim da sam ja otvorena pa me morala i malo jace stisnut da vidi jel me kaj boli-pri tom se ispričavala, da zna da boli i da bu njeznija, a onda mi je pomogla da ustanem. Ovu mladu dr mi je predstavila kao zamjenu za dr Zmijanac, koja je otisla u privatno rodiliste. Uglavnom ako te dobro kuzim ti bi isla 21.03 na pregled...A ja sam 24-tog naručena. Rekla mi je ovako...nemojte doci u petak jer ja svoj termin petkom prepustam doktorici, po novom cu biti u TA utorkom, al 25.03. sam slobodna pa dodite vi u poned.i trazite me u rađaoni. Jos mi je rekla da ce me tada pogledat i napraviti mi ctg i uzv.....u Petovoj mi u dva mjeseca nisu niti jedno napravili a isto sam bila otvorena
    da ja sam mislila ići 21.na pregled...al ja bi stasenkicu pa možda umjesto u petak otiđem u utorak poslije uskrsa...ja nisam ni otvorena ni nemam neke komplikacije tak da stignem i u utorak na pregled

a kak izgleda ta nova doktorica, plava,crna? možda sam je vidjela..kak ti se ona čini?

čekaj sad sam skužila...stasenko ni 25.03. ne radi jer je slobodna.... ???? koja zbrkaaaaa

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Doktorica je mlada ispod 40 g. kosa boje meda, duga kosa onak pada niz ramena...zgodna, nije imala nimalo sminke ili je neka full decentna....

da stasenko nema u utorak

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ive, ne znam sam ti je bog zna kaj opisala, al okvirno...e da i čekanje...dosla sam ti tamo u 7:50, bila sam druga ili treca trudnica....al prijemni salter nije poceo odmah raditi...nije bilo zkoja je navodno dolje nego jedna druga na zamjeni...obje zene prije mene su prenjele trudnocu a ja sam kao 35 tj a otvorena pa su nas tri tretirali pod hitne slučajeve...na kraju je dr malo kasnila i par ih je doslo preko veze u pratnji sestrica s koje kakvi odjela tak da sam u 10 bila gotova

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iva opet ja, cuj a kaj ti moras bas u petak na kontrolu, pa nazovi rano ujutro Merkur i u ponedjeljak, pitaj da li ce dr biti u TA u utorak...to ti je 18.03. sve zene koje su bile u petak s menom su im napominjali da je petak, veliki petak a kad su ih naručili nemam pojma..pa zakaj ti nebi otisla dr Stasenko u utorak...i onda te ona poslije naručuje sebi utorkom.. :D Sorry ako pingam al vidim da bi htjela da te ona pogleda pa kaj ti igra ulogu tri dana prije....kazi da si mislila da zbog nadolazecih blagdan a nisi bila ziher kako ce TA raditi Pusek

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Iva opet ja, cuj a kaj ti moras bas u petak na kontrolu, pa nazovi rano ujutro Merkur i u ponedjeljak, pitaj da li ce dr biti u TA u utorak...to ti je 18.03. sve zene koje su bile u petak s menom su im napominjali da je petak, veliki petak a kad su ih naručili nemam pojma..pa zakaj ti nebi otisla dr Stasenko u utorak...i onda te ona poslije naručuje sebi utorkom.. :D Sorry ako pingam al vidim da bi htjela da te ona pogleda pa kaj ti igra ulogu tri dana prije....kazi da si mislila da zbog nadolazecih blagdan a nisi bila ziher kako ce TA raditi Pusek
    a nekako mi je prerano ići na pregled sad u utorak kad su mi rekli da dođem tek za 10 dana... a to pada na uskrsni ponedjeljak. Uh baš mi je krivo kaj u utorak poslije uskrsa stasenkice nema,pa nikak da ulovim njenu smjenu.... baš sam tužnaaaaa meni će na veliki petak biti punih 38.tjedana pa me zato i nisu brzo naručili na sljedeći pregled, i još k tome sam zavorena pa nema naznaka poroda još.

a budem vidjela... a na veliki petak ne radi trudnička?? sad više nemam pojma kad da idem na pregled.... opet ću dobit nekog muškog doktora,mislim i ovaj mi je bio ok al ono... nije baš bio pričljiv.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

da onda ti je malo rano...navodno ce u petak raditi ali koliko sam skuzila organizirali su to tako da su hitne slucajeve za petak naručili....ma daj ti njih zvrcni pa pitaj kak rade-da bar znam kako se zove ova dr koja ce umijesto Stasenko voditi petkom TA....velim ovako je simpatična al to ne znaci da je kod pregleda njezna....cek kod kojeg si ti dr bila na pregledu...nije te se dojmio pa bi ti Stasenko...joj ja sam mjesecima ispitivala sve koje sam znala da su rodili u Merkuru kak se zovu dr koji su ih porodili. Za dr Stasenko sam cula sve najljepse i od koleginih zena i tak po forumima-evo potvrdujem da mi je zena stvarno krasna...a bas mi je zao kaj nikak to ne mozes uskladiti....gle ajde ti lijepo nazovi, mada je meni otvoreno rekla novi raspored i kao zato me naručila u dezurstvo...a vis da sam ja neki ekstra case...svi u TA zatvoreni ko cep osim mene...svi me pitali isto kaj i ti...koji je recept za otvaranje

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da onda ti je malo rano...navodno ce u petak raditi ali koliko sam skuzila organizirali su to tako da su hitne slucajeve za petak naručili....ma daj ti njih zvrcni pa pitaj kak rade-da bar znam kako se zove ova dr koja ce umijesto Stasenko voditi petkom TA....velim ovako je simpatična al to ne znaci da je kod pregleda njezna....cek kod kojeg si ti dr bila na pregledu...nije te se dojmio pa bi ti Stasenko...joj ja sam mjesecima ispitivala sve koje sam znala da su rodili u Merkuru kak se zovu dr koji su ih porodili. Za dr Stasenko sam cula sve najljepse i od koleginih zena i tak po forumima-evo potvrdujem da mi je zena stvarno krasna...a bas mi je zao kaj nikak to ne mozes uskladiti....gle ajde ti lijepo nazovi, mada je meni otvoreno rekla novi raspored i kao zato me naručila u dezurstvo...a vis da sam ja neki ekstra case...svi u TA zatvoreni ko cep osim mene...svi me pitali isto kaj i ti...koji je recept za otvaranje
    gle mene ti je pregledavao dr.Skalak i bio je ok, pregled me je malo bolio al to je kod mene normalno,mene svaki pregled kod gina malo boli... doktor je bio ok al nije baš bio nekaj pričljiv..ono pogledao me i rekao zatvoreni ste,kontrola tad i tad i doviđenja. Ma išla bih ja i poslije uskrsa možda na pregled al opet ti kažeš da je ona rekla da je u utorak neće biti pa sad ne znam.... a možda samo primaju hitne slučajeve na veliki petak... bilo bi idealno kad bi mi ona bila na porodu ali čisto sumnjam da sam takve sreće da pogodim njenu smjenu.

jel imaš možda broj od trudničke ambulante da mi pošalješ na privat?

blago tebi ovo ti je drugi porod i znaš kaj te čeka, i još k tome kažeš da to kod tebe ide brzo...ja imam osjećaj da ću ja debelo prenijeti preko termina.... uh kako me strah poroda,stalno govorim mužu da bum ja tam umrla

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo ja bila u petak poslijepodne u trudničkoj, ali vam se nisam stigla prije javiti jer sam poslije išla u Slavoniju

Dr. Duić je negdje morao zbrisati, tako da ga je dr. Stasenko mijenjala cijeli dan (jadna žena ). Iskreno- žena je predivna! Mene je totalno oduševila i rado bih da joj malo češće upadnem u šake
    S njom je bila i ta mlada doktorica o kojoj pričate....ona je navodno prešla iz doma zdravlja u Merkur i skroz je simpatična! I kao što Gaby kaže-mlada i zgodna Neke je žene pregledala umjesto dr. Stasenko i sve su žene bile oduševljene Inače- ta se nova dr. zove dr. Kovačević

Tako da, Iva, ako upadneš kod nje, neće ti sigurno biti loše

Nego, gledam šta pišete da trudnička ne radi na Veliki Petak?!?! :shock: To mi je prvi glas jer su me naručili baš na taj petak :shock: Sad sutra moram zvati Merkur da se uvjerim da li radi ili ne :/

Iva, šaljem ti broj Merkura na PP

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Potvrđeno- na Veliki Petak ne radi trudnička ambulanta (osim za hitne slučajeve). Ja idem u četvrtak kod dr. Ledera Već vidim da će biti gužvara sad pred Uskrs

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Potvrđeno- na Veliki Petak ne radi trudnička ambulanta (osim za hitne slučajeve). Ja idem u četvrtak kod dr. Ledera Već vidim da će biti gužvara sad pred Uskrs
    a jooooooj.... e sad nemam pojma kad da idem.... u četvrtak ili da čekam utorak poslije uskrsa....

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

dr. Kovačević je bila moja doktorica u doma zdravlja. Stvarno zna svoj posao, znam žene kojima je vidjela ono što hrpa drugih doktora nije. Meni je obje trudnoće dosad dobro vodila, a obje su bile problematične. Samo što nije baš nježna kod pregleda.
    A ne znam baš koliko je mlada, mislim da samo izgleda tako. Jer je ona moja doktorica već nekih 6-7 godina. Tako da ima iskustva. Sad ću u ići roditi u Merkur samo zbog nje jer joj vjerujem.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ajde bas mi je drago cuti da se slazete s mojom percepcijom - da nebi ja Ivu navukla na krivi put Dobro sad ovo mlada dr,hm...kak se ja blizim 35-oj sve starije mi postaje mlađe

Imam ja cure new informaciju, ako koja ima dodatni inf.na tu temu nek javi....naime jedna cura mi je tako hvalila dr Stasenko i napomenula kako je htjela nju na porodu, pitala ju je da li bi joj htjela biti na porodu, na sto je dr navodno odgovorila da se onda za to moraju dogovoriti...poslije je saznala da dr trazi 1000kn da ti dode na porod...njoj se učinilo puno a na kraju joj je neka mlada dr bila na porodu, bahata sam tak al bahato dr se zove petra i niko ne zna kak se preziva....ako koja zna o kome se radi saljite info kao i za plaćanje poroda

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

neka mlada dr bila na porodu, bahata sam tak al bahato dr se zove petra i niko ne zna kak se preziva....ako koja zna o kome se radi saljite info kao i za plaćanje poroda
    Da to nije Petra Podobnik? Ja sam je vidjela kad sam rađala u Merkuru

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bambi, uvijek puna informacija. Ja nemam pojma ni kako se zove ni kako izgleda, ali se nadam da joj necu dopasti saka Cure ja danas usla u 36 tj.-jupiiiiiiiiiii :D :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kaj je to kćer od Podobnika? pa možda nje onda više nema u merkuru,možda radi sad kod tate u privat.klinici???

gaby znaš li možda tko će biti u trudničkoj u utorak poslije uskrsa,kad je stasenko rekla da je nema? ajde ako se sjetiš pitaj je u ponedjeljak tko radi umjesto nje u utorak. Ako ne rodiš tad

jooj ja sam u petak u 38.tjednu.... već skačem na svaku bol a stalno me nekaj boli

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako koja zna o kome se radi saljite info kao i za plaćanje poroda
    razgovaramo o davanu mita, zar ne?
    mito je zakonom zabranjen, i kao takav ne smije se preporucivati ili pitati za isti na ovom forumu.
    molim vratite se na temu razgovora, bez preporuka za davanje mita.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iva ti si meni zakon...ajde ti samo skakuci a ja cu lezati pa se nademo tamo....budem ti pitala u ponedjeljak doktoricu pa javim, ak fakat ne rodim-javim, javim

Kaj se tice doktorice Podobnik-meni isto palo napamet da mu je mozda kcer ili necakinja pa ce putem Privatnog rodilista

E i mito....a kaj je danas mito? Gotovo sve i svugdje...u principu me zanimalo kaj je to istina jer sam na forumu o dotičnoj dr cula sve najbolje, a taj bezobrazni postupak nazovimo iznudivanjem love od frendice, pa su mi to dvije kontradiktorne informacije, tak da me interesiralo ima li jos netko takvo iskustvo....ako sam prekrdašila pravila, Felix sorry.

NAPOMENA: moja kolegica koja je platila carski nije isto ucinila radi iznudivanja od strane dr neg je osjecala potrebu da se zahvali...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa
    a jooooooj.... e sad nemam pojma kad da idem.... u četvrtak ili da čekam utorak poslije uskrsa....
    Ma kakav utorak poslije Uskrsa! :/ Hajde sad ti u četvrtak samnom!

Citiraj ivanche prvotno napisa
    dr. Kovačević je bila moja doktorica u doma zdravlja. Stvarno zna svoj posao, znam žene kojima je vidjela ono što hrpa drugih doktora nije. Meni je obje trudnoće dosad dobro vodila, a obje su bile problematične. Samo što nije baš nježna kod pregleda.
    A ne znam baš koliko je mlada, mislim da samo izgleda tako. Jer je ona moja doktorica već nekih 6-7 godina. Tako da ima iskustva. Sad ću u ići roditi u Merkur samo zbog nje jer joj vjerujem.
    A sitna je pa valjda izgleda mlađe Baš mi je drago da se nisam zeznula u procjeni

Cure ja danas usla u 36 tj.-jupiiiiiiiiiii :D :D :D
    :D :D :D
    Ja sam jučer ušla u 38. tjedan :D I hvata me frkić

Gaby, što se tiče ovog o dr. Stasenko- pusti priče, ljudi svašta pričaju :/ Ona mi uopće ne djeluje kao netko tko gleda samo lovu :/ Jer takvi obično bez love ne znaju šta je ljubaznost, a kod dr. Stasenko to stvarno nije slučaj
    Osim toga- niti jedan ti dr. (i da mu ne znam koliko platiš) ne može garantirati da će ti biti na porodu! Jer se na porod ne može naručiti Stoga i ne vidim svrhu tog plaćanja dr. da bude na porodu :/

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kaj se tice doktorice Podobnik-meni isto palo napamet da mu je mozda kcer ili necakinja pa ce putem Privatnog rodilista
    Ako se preziva Podobnik, onda je definitivno preselila na privatno rodilište
    Ja nisam niti čula za tu dr. kad sam ležala u Merkuru, tako da vjerojatno više ne radi tamo :/

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ako se preziva Podobnik, onda je definitivno preselila na privatno rodilište
    Ja nisam niti čula za tu dr. kad sam ležala u Merkuru, tako da vjerojatno više ne radi tamo :/
    mene ne hvata frkić već frketina

ninči jel tebi u merkuru rade i uzv svaki put ili ne? možda odem u četvrtak,vidjet ću.... valjda je leder isto ok doktor. jao pa mene će ispregledat svi mogući ginići tamo.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Budem se ja raspitala ak prije ne rodim :D

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa
    mene ne hvata frkić već frketina

ninči jel tebi u merkuru rade i uzv svaki put ili ne? možda odem u četvrtak,vidjet ću.... valjda je leder isto ok doktor. jao pa mene će ispregledat svi mogući ginići tamo.
    Ja sam htjela malo ublažiti s tim "frkićem"

Ne rade mi svaki put UZV. Radili su mi kada sam išla na preglede svaka 3,4 tjedna...a sad nema potrebe da rade kada idem svaki tjedan. Možda mi još jedan UZV naprave prije poroda....tko zna :/

I mene još samo valjda Leder nije pregledao u Merkuru Ali kad pomislim da mi je bio na operaciji- dođe mi ko da me je i pregledao
    Meni stvarno otkad sam trudna prestalo biti bed raskrečiti se na bilo kojem stolu

Nego, Iva, pitala si me nedavno za ime
    Pa da ti javim da je MM neki dan odabrao ime i ne želi niti čuti za drugo Sad slušaj kako će mi se curica zvati..... ... zvat će se: IVA!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ninči sad sam umrla od smijeha...Iva kratko i jasno...sjetila sam se svog muza e sto godina smo dogovarali ime za curicu...sve sto se meni sviđalo nemu je bljak, a svi njeovi prijedlozi su meni bili koma..na kraju smo svaki dan s posla dolazili svako par prijedloga na papiricu pa krizali...to je bila igra ja moram dnevno prihvatiti jedno njegovo a on moje ime pa to ulazi u uzi krug...tak je meni palo ime matea-nije mi palo, lazem, citala sam knjigu imena i imenari a njegov komentar je bio: "Ti si to izmislila" kaj reci...na kraju se fakat dete tak zove. Ostanem ja sad neplanski trudna i prvo mi kroz glavu prode:ime ako bude cura...uglavnom dečko je tak da tu nije bilo rasprave jer smo se oko muskog imena odmah dogovorili-iz prethodne trudnoce...kad mi je na 3D dr reko da je dečko ja skakala do plafona a on u komi...naime mi imamo dogovor da idemo po jos jednu bebu i to moj muzic zeli curu...ak bu cura prolazit cu opet tu agoniju...Napomena, da nosim curicu sam saznala u 37tj trudnoce. Onda si mozete misliti koliko smo dugo smisljali ime

Ninči pa moj dojam o dr je fenomenalan, da se ne ponavljam, odusevila me-toliko topline da mi te bedaste priče-kao sto sam i rekla nikak ne idu uz lik koji sam ja upoznala...
    :?

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

takvi smo i mi sa tim biranjem imena

Sad se on zainatio i svima javio da će biti Iva pa šta ja mogu drugo nego složit se Hajde, hvala Bogu pa je lijepo ime...moglo je njemu štošta pasti na pamet

Ninči pa moj dojam o dr je fenomenalan, da se ne ponavljam, odusevila me-toliko topline da mi te bedaste priče-kao sto sam i rekla nikak ne idu uz lik koji sam ja upoznala...
    :?
    Pa da, zato i ja kažem...u pitanju je samo moj osobni dojam, a da mogu tvrditi da 100% nije tako- to ne bih mogla ni da mi je rođena sestra

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ninči ma ime vam je predivnoooooooooo

svaka čast!!!!!! baš bi mi bilo drago da se vidimo na pregledu u četvrtak....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

znala sam da će ti se svidjeti :D

Nego, jel to znači da si ipak odlučila ići u četvrtak? :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

znala sam da će ti se svidjeti :D

Nego, jel to znači da si ipak odlučila ići u četvrtak? :D :D