Bokić
zahvaljujem svima na cestitka...Novost je da je u nedjelju rodila i Ninči..
Ukratko, moj porod, fantazija. Iva i ja se nasle u predradaoni...dok smo cekale se prepoznale :D Komedija smjestili nas i u box do boxa. Htela me je zatuc jer sam ja usla i izasla a ona sirota je provela sate unutra.
Nemam Vam sto puno za reci jer zaista nisam u boxu bila duze od 45 min.s tim da mi je sam porod trajao valjda 15 min...dosla otvorena, ctg, pregled, klistiranje i dali mi da jos malo secem. Stali mi trudovi pa mi rekli nek jos ja malo secem...ja setala trudici se poceli vračati. Strpali me u box - vizita, dogovori oko rasporeda ljetnog godisnjeg odmora

(ne zezam sestre i doktori)...trudovi se pojačali. Htjeli mi uvliti drip, al sam odmah na početku rekla da ako ne moram molim da me tog poštede. Spasio me dr Roki, proturiječio je dr koji me htio dripirati...kao dajte joj vodenjak zbusite i zena je gotova. Fakat za 15 min mene trudovi rasturali...dosla dr i veli za pol sata ste gotovi - medutim bila sam za 5 min

Babica Ivana i dr su mi puno pomogle. Doktor tisko s menom. Kazem prezadovoljna....al samo napomena....sve kaj sam ljubazno zamolila sam i dobila...muz bio na porodu, ali nisu ga uveli odma nego je doso na izgon...skoro i nije da nisam sestru zvala da ga dovedu. Uso čovjek a ja vec tiskam...a moja Ive u boxu do slusa moje komentare izmedu trudova. E da nisu mu rezali, tako da sam stvarno izvrsno. Kuci nas pustili drugi dan - uzivamo u mazenju, presvlacenju i dojenju