Citiraj Gaby prvotno napisa
Cure, da li ko ima iskustva s pregledima u TA bez uputnice...ja isla doktoru u DZ po uputnicu i rekla mi je da nema sanse da mi ju da prije 38 tjedna, ako hocu neka odem i platim... :D u utorak sam obavila pregled kod svog privatnog ginekologa otvorena skroz do glavice jedan prst, a tek sam u 34 tjednu...ona mi je preporučila da mirujem do slijedećeg petka i da se onda javim de Stasenko. Kaže da me neće odbiti. Prijateljica mi radi u Vinogradskoj i provjerila mi je da nije nikakav problem doci na pregled i navodno kosta 110 kn. Nadam se da je tako i u Merkuru...probat cu sutra dobiti socijalnog ginekologa reci cu joj drito u glavu jel mi hoce ili ne dati uputnicu, ak neda probat cu dobiti bolnicu i pitati za pregled bez uputnice.
Gaby, za Merkur sam sigurna da možeš plaiti uzv i pregled (čini mi se da je svaki 100kn), ali za trudničku nisam sigurna Vjerojatno i to možeš platiti, ali treba pitati. Uglavnom, vjerujem da će ti dozvoliti da im uputnicu doneseš naknadno ako već ne možeš platiti.

Citiraj iva1602 prvotno napisa
Citiraj Ninči prvotno napisa
cure, zakon ste!

Stasenko je petkom ujutro i utorkom (čini mi se da sam pročitala da je taj drugi dan kad radi utorak )

A ja se nadam da se neću poroditi do 40.-og tjedna Jer brat mi ima zaruke, pa Uskrs....što znači da me čekaju bar 2 putovanja u Slavoniju Zgražaju se ljudi kako se ne mogu smiriti ni ta 2-3 tjedna pred porod
a kad ti je točno termin? meni je 04.04. i ja samo molim Boga da ne rodim za uskrs dok će svi papat šunkicu doma a ja u bolnici na dijeti.... prvo se hoću dobro najest e onda mogu rodit!

ninči kad opet ideš na pregled u merkur???
A meni je termin 1.4. Još ćemo biti cimerice

Nego, ja ne volim šunku, niti jaja, niti hren... tako da mi je po tom pitanju lako Ali volim da mi dupe vidi puta pa bih se sa promjenama planova najteže pomirila

A idem ponovno sljedeći petak poslije podne (onaj za 8 dana)...i onda svaki sljedeći petak poslijepodne bez iznimke Taman da vikende mogu zbrisati iz Zabrega