Citiraj Gaby prvotno napisa
Bok cure, a jeste mi se raspisalle. Ma kaj bi mi bio problem platiti. Radije platim neg se natezem ovak otvorena s mrzovoljnom doktoricom iz Doma zdravlja...tak i tak moram ponoviti testove senzibilizacije-za sto mi isto ne zeli dati uputnicu, pa sam juceer zvala Zavod u Petrovoj pretraga kosta 98 kn...iskreno ovovak otvorenoj i sepavoj mi se neda vucarat i moljakat...odem i platim...sam ste me zbunile malo, pa zar se ne zove trudnička ambulanta ono di sve trudnice dolaze na pregled kad su pred porodom...ja misla na taj pregled.

e sad o mom terminu; 14.04 je al ko zna bum li izdrzala do tad. mirujem-strogo, mama mi dolazi s klopom i podigne mi malu iz vrtica...a sad citam o sunkicama i slicno, tak je meni s malom bio termin 19.12. pa sam radila sve samo da ne prenesem i da za Bozic budem doma, a sad ne radim nista samo da za Uskrs ne zavrsim u rodilistu...he hee-

ja nosim dečka...zvati ce se Buno
ne mogu vjerovat da ti u domu zdravlja ne žele dati uputnice!! pa nećeš valjda svaki put plaćati pregled u trudničkoj 100kn?? bezveze....ah ti doktori...