Citiraj iva1602 prvotno napisa
Citiraj Ninči prvotno napisa
Potvrđeno- na Veliki Petak ne radi trudnička ambulanta (osim za hitne slučajeve). Ja idem u četvrtak kod dr. Ledera Već vidim da će biti gužvara sad pred Uskrs
a jooooooj.... e sad nemam pojma kad da idem.... u četvrtak ili da čekam utorak poslije uskrsa....
Ma kakav utorak poslije Uskrsa! :/ Hajde sad ti u četvrtak samnom!

Citiraj ivanche prvotno napisa
dr. Kovačević je bila moja doktorica u doma zdravlja. Stvarno zna svoj posao, znam žene kojima je vidjela ono što hrpa drugih doktora nije. Meni je obje trudnoće dosad dobro vodila, a obje su bile problematične. Samo što nije baš nježna kod pregleda.
A ne znam baš koliko je mlada, mislim da samo izgleda tako. Jer je ona moja doktorica već nekih 6-7 godina. Tako da ima iskustva. Sad ću u ići roditi u Merkur samo zbog nje jer joj vjerujem.
A sitna je pa valjda izgleda mlađe Baš mi je drago da se nisam zeznula u procjeni

Citiraj Gaby prvotno napisa
Cure ja danas usla u 36 tj.-jupiiiiiiiiiii :D :D :D
:D :D :D
Ja sam jučer ušla u 38. tjedan :D I hvata me frkić

Gaby, što se tiče ovog o dr. Stasenko- pusti priče, ljudi svašta pričaju :/ Ona mi uopće ne djeluje kao netko tko gleda samo lovu :/ Jer takvi obično bez love ne znaju šta je ljubaznost, a kod dr. Stasenko to stvarno nije slučaj
Osim toga- niti jedan ti dr. (i da mu ne znam koliko platiš) ne može garantirati da će ti biti na porodu! Jer se na porod ne može naručiti Stoga i ne vidim svrhu tog plaćanja dr. da bude na porodu :/