Ninči sad sam umrla od smijeha...Iva kratko i jasno...sjetila sam se svog muza e sto godina smo dogovarali ime za curicu...sve sto se meni sviđalo nemu je bljak, a svi njeovi prijedlozi su meni bili koma..na kraju smo svaki dan s posla dolazili svako par prijedloga na papiricu pa krizali...to je bila igra ja moram dnevno prihvatiti jedno njegovo a on moje ime pa to ulazi u uzi krug...tak je meni palo ime matea-nije mi palo, lazem, citala sam knjigu imena i imenari a njegov komentar je bio: "Ti si to izmislila" kaj reci...na kraju se fakat dete tak zove. Ostanem ja sad neplanski trudna i prvo mi kroz glavu prode:ime ako bude cura...uglavnom dečko je tak da tu nije bilo rasprave jer smo se oko muskog imena odmah dogovorili-iz prethodne trudnoce...kad mi je na 3D dr reko da je dečko ja skakala do plafona a on u komi...naime mi imamo dogovor da idemo po jos jednu bebu i to moj muzic zeli curu...ak bu cura prolazit cu opet tu agoniju...Napomena, da nosim curicu sam saznala u 37tj trudnoce. Onda si mozete misliti koliko smo dugo smisljali ime

Ninči pa moj dojam o dr je fenomenalan, da se ne ponavljam, odusevila me-toliko topline da mi te bedaste priče-kao sto sam i rekla nikak ne idu uz lik koji sam ja upoznala...
:?