Bokić, ja bila u subotu na pregledu gore u rodilistu. Dezurna bila dr Stasenko i jedan mladi dr. svjetlije kose, onak malo pročelav...imala trudove i da je po njemu ja bi ostala ali ja rekla dr Stasenko da ja radije idem kuci setat pa ak me stisne se vratim. Pustili me i u komadu sam...skocio mi tlak pa me sestre i dr nasmijavali - kao da se opustim i fakat tlak se stabiliziro. Sestrice krasne, jedna kratke kose, boje meda, nosi očalinke malo punija-nisam usnimila ime, a druga jako duge kose zove se Ivana. Uglavnom ja naručena opet u subotu jer je dr Stasenko dezurna. Tak da ako neka u subotu pozeli roditi, znate kome cete pasti u ruke.

Ivanche ja pitala dr za prisustvo tate na porodu, odgovor - nema nikakve frke ako nabavimo odjelce. Dakle znas sto ti je ciniti.

Rince/Filip ono sto sam zaboravila pitati je - sto uopće smijem unijeti u samu rađaonu...svi spominju mobitel, a ja sam npr vidjela da dijele i neke plastične natikače iz doba mladosti moga dede :D E i kak sam skuzila nema tam neke specijalne predradaone ili sam u krivu :D E i vidjela sam famozne spavačice, dekolte ko u haljinice jedne nase pjevacice koja je svojedobno izazvala puno novinskih članaka