Citiraj Cathy prvotno napisa
Bebe se ne presvlače u sobi. Sestra dođe po bebe i ti joj daš pelenu. S obzirom da su bebe u onim jastucima ti ih ne smiješ prematati, jer ako ne bi dobro zavezala jastuk beba bi mogla ispasti kad ih nose po bolnici. To te posebno upozore, obično kada prvi put dobiješ bebu.
Pa onda mi ta 3 puta dnevno zvuči premalo :shock: Mislim da bi se bebu trebalo češće previjati! :/ I baš mi je glupa to isprika sa jastučićem i nosanjem po bolnici! Jer ko da im je teško provjeriti je li beba dobro svezana....uostalom- sve bi bebe bile dobro svezane kada bi samo jednom pokazale ženama kako se to radi :/ A i zašto ne premataju bebe u sobi pred mamom??? Zašto bi ih za tih 2 minute koliko im treba da previju bebu, trebale nositi od mame? :/ Meni to sve totalno nelogično!

Citiraj iva1602 prvotno napisa
a što ako mami poslije poroda nije baš dobro... jel i onda beba mora biti stalno s mamom u sobi?
Ma ne! Uvijek možeš tražiti da ti bebu odnesu u sobu za bebe....i da beba preko noći ne bude uz tebe! Ja se nadam da ću biti dovoljno jaka da beba bude stalno uz mene!

Citiraj Gaby prvotno napisa
jedan mladi dr. svjetlije kose, onak malo pročelav..
Sigurno dr. Polančec! :D On je tek na drugoj godini specijalizacije....a najveća je legenda na svijetu! Ima samo 28 godina i ja sam se nekad pitala kako može uvijek, baš uvijek biti tako super raspoložen! Da nije bilo njega, mislim da bi pola žena na ginekologiji 2 izbudalilo kad sam ja tamo ležala! On je redovno unosio veselje na odjel! :D Da mi bar on bude na porodu! Mislim da bi mi u startu nestala polovica mog straha kad bih ga vidjela!

Citiraj filip prvotno napisa
JA SAM RODILA U 01,10 I BEBU SAM DOBILA NAKON PAR SATI NA PODOJ...
Zašto ti odmah nisu dali bebu???? :shock: Meni je par sati puno vremena!!!! :/ I ako budem bila pri sebi nakon poroda i ako bude sve u redu sa bebom, definitivno ću zahtjevati da mi je odmah daju!
Ja sve nešta pričam da ću zahtjevati, a vidjet ćemo kad se nađem u toj situaciji!