Pa onda mi ta 3 puta dnevno zvuči premalo :shock: Mislim da bi se bebu trebalo češće previjati! :/ I baš mi je glupa to isprika sa jastučićem i nosanjem po bolnici!Cathy prvotno napisa
Jer ko da im je teško provjeriti je li beba dobro svezana....uostalom- sve bi bebe bile dobro svezane kada bi samo jednom pokazale ženama kako se to radi :/ A i zašto ne premataju bebe u sobi pred mamom??? Zašto bi ih za tih 2 minute koliko im treba da previju bebu, trebale nositi od mame? :/ Meni to sve totalno nelogično!
![]()
Ma ne! Uvijek možeš tražiti da ti bebu odnesu u sobu za bebe....i da beba preko noći ne bude uz tebe! Ja se nadam da ću biti dovoljno jaka da beba bude stalno uz mene!iva1602 prvotno napisa
Sigurno dr. Polančec! :D On je tek na drugoj godini specijalizacije....a najveća je legenda na svijetu!Gaby prvotno napisa
Ima samo 28 godina i ja sam se nekad pitala kako može uvijek, baš uvijek biti tako super raspoložen! Da nije bilo njega, mislim da bi pola žena na ginekologiji 2 izbudalilo kad sam ja tamo ležala! On je redovno unosio veselje na odjel! :D Da mi bar on bude na porodu! Mislim da bi mi u startu nestala polovica mog straha kad bih ga vidjela!
![]()
Zašto ti odmah nisu dali bebu???? :shock: Meni je par sati puno vremena!!!! :/ I ako budem bila pri sebi nakon poroda i ako bude sve u redu sa bebom, definitivno ću zahtjevati da mi je odmah daju!filip prvotno napisa
Ja sve nešta pričam da ću zahtjevati, a vidjet ćemo kad se nađem u toj situaciji!![]()

Jer ko da im je teško provjeriti je li beba dobro svezana....uostalom- sve bi bebe bile dobro svezane kada bi samo jednom pokazale ženama kako se to radi :/ A i zašto ne premataju bebe u sobi pred mamom??? Zašto bi ih za tih 2 minute koliko im treba da previju bebu, trebale nositi od mame? :/ Meni to sve totalno nelogično!
Ima samo 28 godina i ja sam se nekad pitala kako može uvijek, baš uvijek biti tako super raspoložen! Da nije bilo njega, mislim da bi pola žena na ginekologiji 2 izbudalilo kad sam ja tamo ležala! On je redovno unosio veselje na odjel! :D Da mi bar on bude na porodu! Mislim da bi mi u startu nestala polovica mog straha kad bih ga vidjela!
Odgovori s citatom