Citiraj rinče prvotno napisa
u box sam nosila mobitel i krpicu za osvježivanje , a stvari su mi bile u predrađaoni na onim stolcima tako da kad nisam bila prikopčana na ctg odlazila sam tamo i uzimala što mi je trebalo i u wc-u sam se umivala jer mi je bilo jako vruće . Što se tiće predrađaone u prvo sobi te pregleda doktor , u drugoj klistriranje i brijanje , i onda ideš u rađaonu ako ima mjesta , ako ne onda šećeš po hodniku .
Ovo mi presavršeno zvuči!!!! Da barem meni bude sve tako!!!! Reci nam koji su ti doktori bili na porodu? I jesu li te rezali i dali ti drip? Hvala na ovom iskustvu!Meni već puno znači kad bih mogla hodati, ići na wc i imati mobitel uz sebe u boksu!

Citiraj chicago prvotno napisa
Šta stvarno moraš imati paket svojih pelena za bebu dok si u bolnici? Tak nešto je bila spomenula jedna trudnica na trudničkom tečaju da je čula za Merkur pa se žena koja je vodila tečaj zgražala jer kao sva rodilišta dobivaju od Ministarstva pelene (ili sredstva za pelene, ne sjećam se točno šta je rekla). Pa kaj oni rade s tim pelenama ako te traže tvoje??
Ja sam bila uvjerena da je to ova trudnica krivo shvatila :shock:
Ja sam baš pričala sa prijateljicom koja je prije 10-ak dana rodila u Karlovcu....s njom je u sobi ležala jedna Romkinja....i nije imala svoje pelene....kaže da ju nije bilo ni briga hoće li i u šta presvući dijete I sestre su imale pelene u koje su prematale njenu bebicu. Druge su žene sve htjele prematati bebu u svoje pelene....a da nisu, i njima bi sestre prematale bebu u "bolničke". Pretpostavljam da je tako i na Merkuru....moraju oni imati pelene za bebe čije majke ne žele ponjeti svoje. Samo ja vjerujem da su to platnene pelene, a ne ove jednokratne....jer ipak bi za tolike bebe bilo malo previše za bilo koju bolnicu kupovati jednokratne. Mislim da tolika sredstva za pelene ipak ne dobivaju.
Pa kad si malo zamislim....jesu to sve bebe....ali niti ja ne bih željela da mi stavljaju platnene uloške u bolnici- koji se kao i pelene operu i šalju dalje....nego ću radije ponjeti svoje. Tako ću i pelene ponjeti svoje....u ta 3 dana što ću biti tamo (nadam se da neću duže), neću bankrotirati ako koristim svoje pelene....prije da ću bankrotirati zbog pelena kad izađem iz bolnice

Citiraj Gaby prvotno napisa
Kaj se mladog dr tiče - fakat ne znam ime al svasta me pitao isto sve lijepo objasnio, a kad je vidio trudove izaso je na hodnik pitati sestrice dal kuze da zena, tj ja imam trudove...a meni je to tak priopćio da sam ja umrla od smijeha----samo je htio biti obazriv.
ma to je meni najveća legenda u cijeloj bolnici!!!! Mislim da nema tko drugi biti nego on, a i ovo što pričaš mi baš sliči na njega