Ja evo još ne mogu vjerovatiBaš me zvao MM jer je išao mi po uputnice za CTG kod moje slavne doktorice...i spomenuo joj uputnicu za porod i ona sva se šokirala
Da kakva uputnica za porod kad je porod "hitan slučaj"
![]()
![]()
Da ona to prvi put čuje
![]()
![]()
Ja da sam bila bih je pitala "Kad je hitan slučaj jel onda trebam ići na hitnu kad dobijem trudove ili trebam u rodilište?"
![]()
![]()
Glupostima moje doktorice eto nema kraja...pa se više niti ne čudim njenom neznanju, samo mi smiješno
![]()
Jedino me malo brine šta ću sad za uputnicu za porodNišta, sljedeći put joj ja idem pa joj tamo fino dam broj telefona od Merkura i nek ih zove da ih pita
![]()
Tako me i nakon operacije uvjeravala da mi ne daje ona uputnicu za previjanje, nego da mi to daje dr. opće prakse....ja nazovem dr. opće prakse, nazovem bolnicu i svi mi kažu da mi to ginić dajeJa joj opet odem onakva razrezana, a ona ne da....jer pričaju svi gluposti
U Merkuru se šlagirali kad sam rekla da mi ne da uputnicu za previjanje....kad su čuli koja je to doktorica rekli samo: "Sve nam je jasno!Mijenjajte doktoricu!"
Aaaaa, idem sutra mijenjati doktoricu jer ovo je stvarno previše!![]()
![]()

Baš me zvao MM jer je išao mi po uputnice za CTG kod moje slavne doktorice...i spomenuo joj uputnicu za porod i ona sva se šokirala
Odgovori s citatom