Ja evo još ne mogu vjerovati Baš me zvao MM jer je išao mi po uputnice za CTG kod moje slavne doktorice...i spomenuo joj uputnicu za porod i ona sva se šokirala Da kakva uputnica za porod kad je porod "hitan slučaj" Da ona to prvi put čuje Ja da sam bila bih je pitala "Kad je hitan slučaj jel onda trebam ići na hitnu kad dobijem trudove ili trebam u rodilište?" Glupostima moje doktorice eto nema kraja...pa se više niti ne čudim njenom neznanju, samo mi smiješno

Jedino me malo brine šta ću sad za uputnicu za porod Ništa, sljedeći put joj ja idem pa joj tamo fino dam broj telefona od Merkura i nek ih zove da ih pita

Tako me i nakon operacije uvjeravala da mi ne daje ona uputnicu za previjanje, nego da mi to daje dr. opće prakse....ja nazovem dr. opće prakse, nazovem bolnicu i svi mi kažu da mi to ginić daje Ja joj opet odem onakva razrezana, a ona ne da....jer pričaju svi gluposti U Merkuru se šlagirali kad sam rekla da mi ne da uputnicu za previjanje....kad su čuli koja je to doktorica rekli samo: "Sve nam je jasno!Mijenjajte doktoricu!"

Aaaaa, idem sutra mijenjati doktoricu jer ovo je stvarno previše!