Citiraj bleeda prvotno napisa
Ja sam si to nekako zacrtala ovako:
šta je - tu je. Ona se mora roditi a na meni je da to odradim i kako bude bit će.
Tako sam si i ja govorila, ali sam mislila ipak imati neke zahtjeve. Na kraju mi ni to nije bilo bitno, nego samo da beba bude dobro. Iako, moram priznati da su bili fer pa me pitali imam li kakvih želja. Sad, što ja ne vjerujem dovoljno u sebe- to je moj problem

Imaš pravo- ne može ti nitko reći kako će ti biti...svakoj je ženi drugačije i ja nisam htjela ni slušati tuđa iskustva kad je porod u pitanju. Sretno

Citiraj bleeda prvotno napisa

Ono što sam vas htjela pitati je:

- kada da ja uopće odem u Merkur na pregled?
- što moram sa sobom donijeti u bolnicu za bebu, kad budem išla roditi tj. moramo li imati svoje pelene ili ne, i koje (jednokratne, platnene?)
Na pregled odi u trudničku ambulantu....dakle najranije kad uđeš u 9. mjesec. Možeš i kasnije ako ti se ne da ići na preglede svaki tjedan. Oni te ne mogu odbiti ni da im dođeš tek u rodilište, jer pripadaš tamo po mjestu stanovanja.

Za bebu ponesi jednokratne pelene. Ja sam nosila i kremu za guzu i vlažne maramice....jer nisu mi je uvijek sestre presvlačile. Ako misliš da će ti trebati duda varalica možeš i to ponijeti. Imaju oni tamo dude, ali su toliko stare da je meni bilo žalosno gledati moju bebu kako je drži. Ja nisam mislila niti u snu davati dudu bebi, ali kada je bila na sunčanju oni su joj dali dudu....i jednu večer plače ona pola sata nakon što se dobro najela i cucla svoju rukicu....i dođe sestra i pita me jesam li joj dala dudu. Ja kažem da su oni dali jer sam vidjela dudu pokraj nje na sunčanju. I donese ona njoj dudu i beba zaspe kao da nije ni plakala Tako da bih ja definitivno sljedeći put ponijela dudu, iako je mrzim iz dna duše!
Drugo ti za bebu ništa ne treba.