:D :D :D
:D :D :D :D :D
:D :D cestitam![]()
Pepita, super!!! :D Nek' muž pere pod!![]()
:D :D![]()
![]()
![]()
![]()
eto vidiš da je sve ok
pusa svima![]()
potpisujem od riječi do riječiina33 prvotno napisa
pusa Ani
Aaaaaaaaaaaa :D :D :D Kako sam presretna!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Evo sva drhtim od sreće!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Samo nam se čuvaj i uživaj!!! Brzo prođe tih 9 mjeseci! :D
A mi ćemo i dalje navijati za dupliće!!!!! :D :D :D
:D :D :D pusa i lipo odmaraj a pusti muza da te tetosi, kad mu je vec tako lipo krenilo![]()
:D :D :D :D :D
Ma nisu loši u Citu, naravno da ne, glupo je o tome i promišljati, ali ja ne volim kad mi se nabrajaju negativne stvari prije nego se nešto sa sigurnošću može reći. Oni uvijek idu odmah na sve solucije, ja baš ne volim taj način pristupa. Ali to ne znači da je pogrešno, dapače, znam da je ponekad super kad se doktor tako ponaša.
Isto nedostajat će meni moj Alebićjavila sam mu, presretan je :D on je baš doktor po mom guštu, nema puno pričanja unaprijed, pusti da se desi pa ću ti reći. :D
E da sad mi je palo na pamet da je MM mogao prati podvidiš moram se malo početi privikavati
da ja "ne mogu"
![]()
Čestitke od!!! :D
Pepita :D :D :D
:D cestitam na tockicama![]()
PREKRASNO!!!
hura hura :D :D :D
Od srca čestitam i držim fige da sve bude super!
I da druge cure ne pokušavaju s tvojom metodom...![]()
čestitam pepita!!! :D
Draga pepita, necu ti reci 'I told you so'Cestitam od srca i zelim ti prekrasnu trudnocu!
čestitam draga!!! Joj koja će to jednom biti splitska kava!! Bit će nas pun kafić :D :D
:D![]()
![]()
:D :D :D čestitam![]()
Predivno, draga. Čestitam još jednom.
I da, prepusti TM pranje poda i lsično.
jos jednom cestitam :D
E danas sam bila na UZV i sada je gestacijska vreća veća i u njoj se vidi malešni plod, kaže ginekolog da do idućeg četvrtka treba početi kucati malo srce i plod se baš treba dobro vidjetima mora biti sve uredu...
![]()
pepita ma naravno da je sve u redu![]()
![]()
ne brini draga sve je to u redu![]()