Ne znam uopće kako da formuliram pitanje, a da ne zakompliciram.
Dakle, ima 16 mjeseci i od prije koji dan je počela faza urlanja kada treba ići na spavanje i uz to istovremeno je počela odbijati dojenje.
Prije je obično išla na spavanje oko 21 h, sada nema šanse prije 22:30 što mi je neprihvatljivo iz više razloga
Scenarij je prije bio: ''kruta'' večera, sisanje i uspavljivanje sa njenim medvjedom i prstićem u ustima... relativno uspješno i kratkotrajno.
Scenarij koji traje već koji dan (krenulo je nekako sa promjenom sata): nakon večere odlazak u sobu i pri uzimanju medvjeda i nunanja, urlanje (ne plač, nego urlanje) i odbijanje spavanja i sisanja. Čim ju pustim dolje, svi problemi prestaju i nitko sretniji. Onda se još sat vremena igra i nakon toga isto: medo,ljuljanje, prst i zaspi relativno bez problema...
i spava u komadu bez buđenja do ujutro.
e sad....očigledno je da više ne želi dojiti (to me ni ne brine) ali zašto urlanje?
Ima li to kakve veze sa prestankom dojenja, pomicanjem sata ili je to faza? Ili je postala frajerica kojoj se više ne spava u 21 h nego voli tulumariti do iznemoglosti???