Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: prestanak dojenja i odlazak na spavanje uz urlanje

Datum pristupanja
    May 2006

Početno prestanak dojenja i odlazak na spavanje uz urlanje

Ne znam uopće kako da formuliram pitanje, a da ne zakompliciram.

Dakle, ima 16 mjeseci i od prije koji dan je počela faza urlanja kada treba ići na spavanje i uz to istovremeno je počela odbijati dojenje.

Prije je obično išla na spavanje oko 21 h, sada nema šanse prije 22:30 što mi je neprihvatljivo iz više razloga

Scenarij je prije bio: ''kruta'' večera, sisanje i uspavljivanje sa njenim medvjedom i prstićem u ustima... relativno uspješno i kratkotrajno.

Scenarij koji traje već koji dan (krenulo je nekako sa promjenom sata): nakon večere odlazak u sobu i pri uzimanju medvjeda i nunanja, urlanje (ne plač, nego urlanje) i odbijanje spavanja i sisanja. Čim ju pustim dolje, svi problemi prestaju i nitko sretniji. Onda se još sat vremena igra i nakon toga isto: medo,ljuljanje, prst i zaspi relativno bez problema...
    i spava u komadu bez buđenja do ujutro.

e sad....očigledno je da više ne želi dojiti (to me ni ne brine) ali zašto urlanje?
    Ima li to kakve veze sa prestankom dojenja, pomicanjem sata ili je to faza? Ili je postala frajerica kojoj se više ne spava u 21 h nego voli tulumariti do iznemoglosti???

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

May, mislim da ćeš ipak morati prihvatiti da dijete jednostavno ne mre više ić tako rano spavat kao do sada.
    I mi smo to prošli sa Leonom. Ona je jadnica ležala mirno, mirno, čvrrrsto stiskala oči i zaista davala sve od sebe da zaspi ali ne ide pa ne ide. A ne mreš je opalit čekićem po glavi niti joj udrobit kakve tablete u večeru

Možda je 22.30 samo iznimka koja će kratko trajati, pa će idućih noći ipak malička pasti s nogu ranije. Navijam za vas

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: prestanak dojenja i odlazak na spavanje uz urlanje

Citiraj may prvotno napisa
    Prije je obično išla na spavanje oko 21 h, sada nema šanse prije 22:30 što mi je neprihvatljivo iz više razloga

Scenarij koji traje već koji dan (krenulo je nekako sa promjenom sata): nakon večere odlazak u sobu i pri uzimanju medvjeda i nunanja, urlanje
    njen unutarnji sat nije se automatski pomakao kao onaj na zidu, njenom unutarnjem satu je i dalje 20.00 a ne 21:00 kao što kaže onaj na zidu

22:30 je zapravo 21:30 za njen unutarnji sat, to ne ide preko noći
    radi pomake od 15-30min svaka 2-3 dana
    dok se njen unutarnji ne uskladi sa onim satom na zidu

ja imam 30g i evo još se nisam uskladila s onim satom na zidu
    pokušala sam zaspati u 23:00, ali meni je to i dalje nekako "prerano" , moj unutarnji sat je još na 22:00

triba malo vremena

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja zato spava sat vremena "duže" ujutro i to mi baš paše jer ja idem spavati kao i do sada, do sada sam išla zimeđu 23-00 i dalje tako, ali me sada ona bar sat vremena kasniej probudi.[/b]

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

may i ja sam misljenja da se Ivi ne spava, i zato to odbijanje i urlanje

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

M. isto tako odbija spavanje u "uobicajeno" vrijeme. Pustim je da odtulumari svoje sad mi je lakse kad vidim da nismo usamljeni .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo večeras je zaspala u 22h.. samo malo je negodovala i zaspala ljuljanjem....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

may jel ima promjena na bolje sa spavanjem?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da, :D vratila se u svoj ritam... večeras je u 21 h zaspala....

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni se Lukas nažalost odmah prebacio na novo vrijeme. Tako sam se radovala da ću duže spavat...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •