Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pitanja o odbijanju dohrane

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno pitanja o odbijanju dohrane

na odbijačima nitko ne odgovara na moja traženja pa sam odlučila otvoriti novi topic...
    ja imam set pitanja vezano uz odbijače.
    što s uvođenjem novih namirnica?
    evo moja djevojčica će skoro napuniti 8 mjeseci, ali u čemu je svrha proširivanja jelovnika s obziom na dob, ako ona ne jede ni namirnice s kojima se počinje?
    ili ipak trebam nuditi nove namirnice, da se upozna s njihovim okusom?
    što s mogućim alergijama, odnosno je li ova mizerna količina koja "prođe" u grlo (doista je riječ o kojem miligramu), a poslije koje nema nikakve reakcije, doista garant da ona nije alergična na neku namirnicu?
    dok se ne sjetim još kojeg pitanja, podijelite svoja razmišljanja vezano uz ovu problematiku sa svekolikim odbijačkim pukom

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam uvodila nove namirnice, bez obzira što sam uredno svaki dan hranila wc školjku s onim što bi skuhala. stalno sam mislila da će mu se baš ta nova namirnica svidjet i da će počet jest.
    što se tiče alergija to ti ne mogi sa sigurnošću reći, ali mislim ako je alergična na nešto da bi trebala odreagirati i na malu količinu.

miha je sa nešto više od deset mjeseci preko noći počeo jesti, ali doslovce preko noći. sa par žlica na kompletan obrok.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    ...

miha je sa nešto više od deset mjeseci preko noći počeo jesti, ali doslovce preko noći. sa par žlica na kompletan obrok.
    :D za mihu. nadam se da će i moja nejelica tako

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Anamar, ponovi pitanje, nema smisla imati dva topica koji su gotovo isti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •