Evo cure mislim da smo na dobrom putu oporavka. Ispričavam se na nejavljanju, ali nije bilo vremena. Hvala vam na svjetima i dobrim željama. Hvala Saradadevi na lijepom Emailu, zvala sam te, ali je stalno bilo zauzeto. Pokušat ću opet 8) .

:D :D Bebica više ne gubi na težini, dobila je možda koji gram :D još uvijek ništa značajno da bi se napisalo, ali strategija funkcionira. Žutica se povlači i tonus tijela se vratio, mala pije kod seke non-stop, skoro svaki sat, nekad svakih pol sata, a i ja se uključujem često u startu. Seka je mrtva umorna jer čitavu noć doji. Dojile smo naizmjence, ali uvijek seka nastavlja i završava. Uglavnom smo joj volumen krvi povečali, mislim udio vode, tako da je odmah živnula. Kod je je super da hoće dojiti.
Dali smo joj ukupno 140 ml HA adaptiranog mlijeka prvi dan i to u startu po 30 ml na kraju dojenja. Taj dan nismo razrjeđivali, ali smo drugi dan razrjeđivali i popila je drugi dan još 50 ml razrjeđenog. Noćas i danas ujutro joj prema mom nosu nismo dali adaptirano makar je babica rekla da nastavimo. Meni se čini da ćemo uspjeti i ovako. Zapravo jučer joj nismo mogli dati više od 50 ml jer bi se raspukla koliko pije.