-
Cure nećete vjerovati, ali je mala nakon čto smo joj počeli davati adaptirano, a to je krenulo u utorak popodne ovaj tjedan i to onako po propisu na kutiji za 1 tjedan života 45 ml, dijete je ujutro bilo totalno bez tonusa tijela i slabašno tako da je tu srijedu kod doka dojam bio prilično loš plus žutica i vađenje krvi gdje se doslovce vidjelo da beba ima tamno crvenu koncentriranu krv koja polako teće, što zbači da je bez volumena. Dok je odmah rekao da razrijedimo dodatno adaptirano, što sam si i ja mislila. Kod žutice je jetra maksimalno opterećena, a k tome je još nezrela pa kad dobije beba adaptirano opterećenje je još veće, a i zbog teže probavljivosti adaptiranog dijete još više spava i teže se budi, što pogoršava dojenje. Znači da zbrojim, žutica plus hematom na glavi od potezanja vakumom koji je još i danas tamo, znači još uvijek ne resorbiran makar manji plus adaptirano, mislim da je to sve skupa još opteretilo bebu. Onda smo mi nakon doka u srijedu razrjedili adaptirano i bilo je definitivno odmah bolje. Međutim trbuh je bio tri sa tri. U četvrtak smo joj još ujutro dali razrjeđeno adaptirano i to je bilo zadnji put. U srijedu se pokakala i čini mi se u četvrtak zadnji put i do danas više nije. Žutica se već u petak definitivno povlači. Zapravo kad bolje rekonstruiram već se početak poboljšanja nazirao prije adaptiranog, a onda vjerovatno zbog koncentriranosti adaptiranog i opeterećenja jetre poboljšavanje je stalo.
Sekina se produkcija definitivno pojačala u utorak kad je seka dobila one skafandere za formiranje bradavica i ja kupila purelan pa su kraste omekšale, a seka obukla moj grudnjak i od babice dobila Lac defloratum D4 globulice svakih dva sata 5 komada. Da napomenem da je mala dobila 3 puta dnevno jednu globulu Chelidonium ne znam sad koja je potencija gore je pod krovom, to je navodno dobro kod žutice. Jučer smo s tim prestali. Mala se i sunča svaki dan na terasi u vrtu, skupa s mamom.
Tonus bebe je puno bolji i čini mi se da sve ide na bolje. Mokraća također nije više tako koncentrirana. Kakve je boje bila mokraća kod dojene djece kad su imali žuticu kod onih koji nisu upotrebljavali pelene? Mi upotrebljavamo one molton krpe.
Ovo pišem po drugi put jer mi je već sve jednom pobjeglo jer me je od silnog trčanja okolo i ne slanja sistem delogirao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma