Ovdije se nitko ne uzbuđuje jer beba ne kaka, ali je sad počela prditi pa pretpostavljam da će se i pokakati skoro. Zadnji put je kakala prošli četvrtak. Babica nam je jučer dala nogu zbog neslušanja njenih savjeta i nazvala doka, digla kod njega frku, tako da je on nas nazvao i danas idemo za sat vremena na vaganje da dokažemo ne znam što...
Cure mala je bolje definitivno i to što ne kaka me ne brine jer joj je koža potpuno roza, puno siše i vuiše ne smrdi po acetonu.
Javim vam težinu kad se vratim.
Mislim da ovo za kakicu vrijedi za one bebe koje dobro priraštaju i možda imaju svega previše, ali za ove koje moraju sve iskoristiti mi je logično da puno ne odbacuju. Nisam nigdje to pročitala samo špekuliram, a vi iz edukacije kažite što mislite.
Čitala sam upravo u njemačkoj pedijatriji kako se liječe bebe iz Afrike i Azije koje su puno izgubile na težini i još su u gorem stanju nego sekina beba pa kažu da je bitno zaustaviti pad, a ne opteretiti izmjenu tvari u organizmu dodatnom hranom, ide se više na dodatak proteina, a kaloričnost povečavaju tek nakon nekoliko dana kad beba odgovori na startno hranjenje.