Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Da li ste imali faze...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Da li ste imali faze...

...kad ste iz nekog razloga mislili da vas vaše dijete (mozda pregrub izraz) ne voli, neće u svojoj blizini, da mu idete na živce itd itd...
    Sad ima 7,5 mj i nekako imam dojam da ju sve više zanima nego ja. U zadnje vrijeme ima momenata kad me uopće neće pogledati nego dapače okreće glavu od mene, kad ju zovem ne odaziva mi se nego gleda TV ili nešto drugo, ljuti se kad ju primem a čim ju pustim veselo razbacuje igračke po podu, neće čak ni da ju uspavljujem u naručju...
    Ili postaje samostalnija i ima svoje "potrebe" za "svojim vremenom", ili ju sve više počinje zanimati svijet oko nje a zna da sam ja uvijek tu pa joj nisam toliko zanimljiva, ili ju možda samo muči drugi zub koji nikako da probije...
    Jako sam na rubu plača, osjećam se jadno i frustrirano, kao da zakazujem kao mama, fali mi onaj dio kad me traži po sobi, nasmije mi se kad me spazi, kad se hoće čuvati i da ju ja tješim.
    Da li je to samo njihova neka faza, ili sam ja jadna nešto skrivila??????

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I meni je to par puta proslo kroz glavu, pogotov onih dana kad je nervozan, cendrav i sve mu ide na zivce ali cim netko drugi dode sretan je, smije se i igra. Ko da mu ja idem na zivce jer me "mora" gledat 24 sata na dan.
    Mada kad odem negdje na sat vremena a cuva ga baka, cim se vratim, kad me ugleda, odma pruzi rucice prema meni sa osmjehom od uha do uha.
    Ne vjerujem bas na me ne voli ali vjerujem da mu dosadim kao sto mu i sve ostalo brzo dosadi.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne. Bar ne jos.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

O, da Kad bi se na primjer igrala da Poica i njen tata nekud idu, a kad bih je ja pitala gdje je Poici mama okrutnim glasom bi mi odgovorila "A ne, ne, ona ne voli svoju mamu"

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

To je samo faza!Na svu sreću ili nažalost ta faza brzo prolazi! Uskoro će opet tvoja mala slatkica tražiti pogledom svoju mamicu po sobi i kad je ugleda uzvratit će joj osmijehom!Ne brini i nemaš se potrebe osjećati frustrirano niti misliti da si joj nešto skrivila,ona te obožava ali je sad u fazi kad je postala svjesnija svijeta oko sebe i želi ga vjerojatno i sama istražiti!U biti mislim da ti njeno ponašanje samo ukazuje na to koliko je ona sigurna u tebe kao majku jer zna da si ti uvijek tu negdje u blizini!

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

P.S.Imali smo i mi faze i ja sam se osjećala isto kao i ti sada,da sam tada znala što me čeka uživala bih u toj fazi mirovanja i "odbijanja"!Sad smo u fazi čičak iliti priljepak,pa evo i sad mi sjedi u krilu! Mama je mama! 8)

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Joj hvala vam svima, cijelu večer cmizdrim i idem MM na jetra.
    Nadam se da je faza, ili da je taj zločesti zubić.
    Ma ona je zapravo jako samostalno dijete od rođenja, nikad nije voljela da ju napr. uspavljujemo pusama i rukama, jer kad je bila pospana htjela je u svoj kinderbet gdje ima svoj mir. Ma koliko to nas čudilo :shock:
    Ali mi fali malo maženja... ma proći će vjerujem to njeno "neću mamu"samo sam sada tužna i zabrinuta (vjerojatno bez veze)
    Eh sad sam se sjetila, rekla mi jedna frendica da je njena prva curica od rođenja bila "ljepio", a druga ju je prvih godinu dana doživljavala isključivo kao prehrambeni objekt i i sama je spavala od rođenja i nije se nikad htjela čuvati, nositi, ljubiti isl. A oko drugog rođendana je otkriva sve blagodati maženja, i sad se ne miče od nje. Pa se nadam da ćemo i mi tako, ah tužna ja...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je najnormalnije da svojoj djeci nekad idem na živce, kao što i one meni ponekad idu na živce.
    i normalno da me nekad ne žele u svojoj blizini, iz kojeg god razloga. kao što se i ja nekad maknem od njih.
    pa i nama naše mame nekad idu na živce i ne želimo ih u svojoj blizini, ne?
    čemu drama?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne. Mama je od prvog dana zakon (i gusta ka prasica u tome )

Al dobro kazu cure, nemoj se uzbudjivati, proci ce to...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    meni je najnormalnije da svojoj djeci nekad idem na živce, kao što i one meni ponekad idu na živce.
    i normalno da me nekad ne žele u svojoj blizini, iz kojeg god razloga. kao što se i ja nekad maknem od njih.
    pa i nama naše mame nekad idu na živce i ne želimo ih u svojoj blizini, ne?
    čemu drama?

potpis velik k'o kuća

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Iva ima 7,5 mjeseci ali ona još ne pokazuje da me ne želi u blizini, dapače, ona bi stalno bila u mojoj blizini. Janko je već druga pjesma.
    Hehe...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

E ovako kako piše Lut!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je moja nakon par dana što sam s njom bila doma na bolovanju (a to nam je najgore, ne samo zbog bolesti) rekla:
    Mama, malo mi te je dosta

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mene jedino buni uzrast tvoje curice.....Ko zna sta nju "drma" sa 7,5 mjeseci, ali cisto sumnjam da je nerviras

Ja imam sina pa je ,shodno nekim mrtvim psiholozima, tata najcesce persona non grata....dok sam ja u rangu bozanstva.

svekrva to be...

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

vjerojatno ju sve drugo zanima, mislm toliko toga novoga za istražiti!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    Ne. Mama je od prvog dana zakon (i gusta ka prasica u tome )
    Kod mene je ovako već više godina.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Eh nisam vam se javljala, nisam stigla. Uživala u svojoj neumornoj ljubimici!
    Dakle, sutradan je uočen vrh drugog zubića u našoj zubatoj karijeri, a raspoloženje i interes prema mamici su se promptno podigli! I od onda se samo mazimo, gledamo, smijemo, i radimo sto drugih stvari koje rade mama i kćer! :D
    Izgleda da ipak nisam persona non grata...
    Ali hvala svima na razmišljanjima i podršci!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Eh nisam vam se javljala, nisam stigla. Uživala u svojoj neumornoj ljubimici!
    Dakle, sutradan je uočen vrh drugog zubića u našoj zubatoj karijeri, a raspoloženje i interes prema mamici su se promptno podigli! I od onda se samo mazimo, gledamo, smijemo, i radimo sto drugih stvari koje rade mama i kćer! :D
    Izgleda da ipak nisam persona non grata...
    Ali hvala svima na razmišljanjima i podršci!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Super, uzivajte!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •