ja mogu samo reći da se meni stolica popravila od kad pijem ove travice.. ko urica sam po tom pitalju.. a i skroz se zdravo hranim pa možda i zbog toga..puno ribica i zelenog![]()
vanesaxs s obzirom da stvarnom nemam kog pitat..šta misliš šta bi ja od sveg ovog trebala prestat konzumirat.

Odgovori s citatom
A od čajeva pijem onaj od mb travar čaj za žene,vrlo ugodnog okusa,i koristim ga već 7 mj.prije sam koristila i vrkutu i stolisnik u omjeru 1:1,na preporuku bioenergičara,ali sam stala ali sam neki dan opet počela,gorak je dosta taj čaj ali preživim nekako kada ga pijem.Čitala sam većinom sve vaše postove i odlučila sam kupiti marulju (marrubi vulg.) i danas sam je kupila od subana i košta 11,50 kn za kutiju.I isto tako sam kupila i ulje noćurka.Pa sada čekam da potrošim ovaj čaj od mb travara pa da prijeđem malo na marulju.Inače sam vidjela i na netu da piše za vrkutu i stolisnik 1:1 omjer je za žene koje imaju problema sa amenorejom. Evo ja se raspričala i zauzimam prostor bez veze
Imam svoju cediljku i svoje kuvalo, ali ga nekad pre posla spremim kod kuće pa nosim u teglici, a koleginice kad me vide sa tim arsenalom padaju od smeha i još uvek im nije jasno zašto ja to radim. Tj. misle da je to neki čaj za mršavljenje 8) (a neću da im kažem da je u stvari za "debljanje")