ja sam procitala na netu o vrkuti jos puno prije nego smo MM i ja poceli raditi na bebi i pila je oko godinu dana zatim jos godinu pokusavajuci ostati trudna i nista samo sam primjetila da mi nedostaje cervikalne sluzi,zapravo skroz mi je nestala i mislim da je to Vrkuta prouzrocilajer sam samo nju koristila a prije dvije godine sam sluzi imala na pretek,ovulacije su mi ustanovljene ali ne dolazi do zaceca,valjda bas zbog nedostatka sluzi,sada cu na HSG i na potpomognutu.
Pila sam marulju 3 mjeseca i nije pomogla kod sluzi ni zaceca,i crveni zdravac casu dnevno on regulira hormone,hormoni su mi ok osim malo povisenog prolaktina a to nije ni cudno sobzirom na veliku zelju i stres kojeg se nemogu rijesiti.
Pila sam 2 mjeseca i Nepetu catariu(slatku macinu travu)i moram priznati da mi se od nje popravilo raspolozenje djeluje kao prirodni anti depresiv,a to je dobro kod zanosenja.
Pijem ovaj ciklus i kapi od konopljike i ulje nocurka za sluz a njega sam pila do ovulacije koja je bila prije 4 dana,pa cemo sada vidjeti.
Jednom sam vec rodila prije 7 godina i tada sam guztala B komplex tablete pa neznam mozda je to pomoglo i imala sluzi na pretek.
Sorry zbog dugog posta alki eto razvezala se ja![]()