-
u čemu iz bolnice po ljeti
trebam rodit u 8 mjesecu i muči me šta mu obući za izlazak. danas sam mu kupila prekrasan kompletić kratki rukav i kratke hlačice. jel će biti dovoljno da ima body kratkih rukava/bez rukava, majcu i te hlačice, čarapice i tanku kapicu? f se rodio u 11 mj i nije me to mučilo, jer ga je lakše obuči, ali sad me strah da mu ne bude vruče, a opet i hladno, jer je ipak mala bebica.
-
ja sam dovukla nekoliko presvlaka, i ostavila sestri na izbor - da obuče ono što je smatrala prikladnim
...
-
Teško ti je predvidjeti kakvo će biti vrijeme, ja sam rodila u srpnju i moj sin je obučen u benkicu dugih rukava i hlačice na tregere sa zatvorenim stopalima. Nije bio baš topao dan. Predlažem ti da pripremiš više varijanti jer ne možeš znati kakvo će biti vrijeme
-
Ja sam rodila u sredini kolovoza i izašla je pri temperaturi od 30 stupnjeva u bodiću dugih rukava i hlačicama koje se kopčaju na ramenima ( kombinezon, gege..neznam kak se zove) i to je sve..
-
Ni ja ne bih novorođenče na prvu oblačila u kratko, koliko god vani bilo toplo.
Meni je patrik u kolovozu imao već 3 mjeseca, pa sam mu rijetko kad oblačila kratke kompletiće jer ni na moru baš nije bilo toliko toplo unutra, a na sunce naravno nismo išli.
Čak i da je neka jaka vrućina, što više u kolovozu u zagrebu i nije, s obzirom da novorođenčad baš i ne vole golu kožu, mislim da je dobro obući dugi rukav i hlačice, ali pamuk, naravno - ne mora ga se jako pokiriti, već isto nekom plahticom eventualno, pa ako baš primijetiš da se dijete nešto pretjerano znoji ili da mu je evidentno vruće, lako ga kad dođete doma, presvučeš u nešto laganije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma