Pokazuje rezultate 1 do 50 od 285

Tema: Oglasna ploča-tražim osobu za čuvanje djeteta/djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj kofer prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mama mora krenuti na posao a ja trebam društvo za vrijeme kada nje nema.
    Imam godinu dana, vesela sam, aktivna i radoznala djevojčica, željela bih se družiti sa isto tako veselom, odgovornom, kreativnom tetom. Mama još ne zna točno radno vrijeme ali ja vjerujem da ćete se vas dvije lako dogovoriti oko svi detalja. Uglavnom radi u dvije smjene, tako da bi bilo super kada bi i teta mogla pratiti taj raspored, tj.tjedan dana družiti se sa mnom ujutro od cca 7.30 do 16.00 h, a tjedan popodne od cca 13.00 do 18.00 h. Popodne bi nam se pridružila i moja velika seka koja ide u prvi razred i dolazi kući oko 16 h. Živim na Vrbanima.
    Nestrpljivo čekam da mi se javi moja teta!!!! teta.za.lanu@gmail.com

Ja sam pronašla svoju tetu - moja teta je pronašla mene!!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od kofer : 28.02.2011. at 21:25

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mama sam uskoro jednogodisnje curice Adriane. Za 5 tjedana se vracam na posao i u intenzivnom sam trazenju tete cuvalice sa iskustvom koja bi dolazila k nama u stan na podrucje britanca, 7:45-16:15. Vec imamo dobro uhodani tempo i 2x spavamo kroz dan, hodamo od 10.og mjeseca i volimo duuuge setnje izmedju spavanjca. Ukoliko ste zainteresirane javite se ))) adriana.trazi.tetu.cuvalicu@gmail.com

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo, Adriana je pronasla svoju tetu tj. skuzile su se na prvu Sad nam slijedi malo privikavanja i mama moze bezbrizno na posao

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav svima,
    Tažimo pouzdanu osobu za čuvanje 8-mjesečnog i 2-godišnjeg dječaka (starije djete ide u vrtić) te pomoć u kućanskim poslovima.
    Za početak samo petak i subota na 4-5 sata prijepodne. Mjesto Popovec-Sesvete
    Ako ste zainteresirane javite se na mail glen_hr@yahoo.it ili na mob 098/1854642.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj koalica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,
    Tažimo pouzdanu osobu za čuvanje 8-mjesečnog i 2-godišnjeg dječaka (starije djete ide u vrtić) te pomoć u kućanskim poslovima.
    Za početak samo petak i subota na 4-5 sata prijepodne. Mjesto Popovec-Sesvete
    Ako ste zainteresirane javite se na mail glen_hr@yahoo.it ili na mob 098/1854642.
    Mala promjena oglasa: radno vrijeme je od pon-sub.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Teta čuvalica - Varaždin

Tražim tetu čuvalicu u Varaždinu. Radno vrijeme od 7,15 do 14,30 od ponedjeljka do petka...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno čuvanje blizanaca sa mamom u stanu

tražimo osobu koja bi pomagala u čuvanju blizanki starih 6 mjeseci i po potrebi radila sve što je potrebno za normalan život u jednom stanu. imamo još jedno dijete od 4 godine pa je potrebna povremena aktivnost i sa njime ako ne ode u vrtić iz nekog razloga. tražimo komunikativnu osobu sa iskustvom, nepušačicu, a preporuke su poželjne.

Radno vrijeme je od 8-16, svaki radni dan, a plaća po dogovoru. Plaćen će biti i godišnji odmor i eventualna bolovanja. Minimalno trebamo angažman na godinu dana, a možda i dulje.

Ana 098 1784437

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •