Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: odvajanje zbog posla

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno odvajanje zbog posla

krajem sljedeceg mjeseca T. slavi 1. rodjendan, a dva dana nakon toga od mene se trazi da poslovno otputujem i budem odsutna 48 sati (ako pozurim). nazalost, nisam u prilici odbiti ovu obavezu jer me se u biti i ne pita, tako da sam vec na mukama.
    pocela sam raditi kad je T. bilo 5 mjeseci i od tada ga cuva moja mama, na koju se divno navikao kao i na dohranu. dojimo poslije posla i cijelu noc, spavamo zajedno, uglavnom, kad nisam na poslu rijetko se, ako ikako, odvajamo.
    uzasno sam nervozna, ne znam sto cu s dojenjem, mislim da ne mogu izdojiti da bi imao dovoljno dok se ne vratim, banku mlijeka je vec ispraznio.
    ne znam kako bi mm sam s njim, da li da zamolim mamu da kod nje prespava (mada bih ja vise voljela da bude s mm jer mislim da bi mu to iskustvo dobro doslo). nadam se da cu stici kuci predvecer drugog dana i biti s T. prije spavanja.
    oprostite na predugom postu, malo mi je tesko. bila bih vam zahvalna na savjetu kako ovu situaciju prebroditi.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bas niko?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pa ako je krajem sljedeceg mjeseca, jos stignes napravit novu banku mlijeka.
    Ja bih ga radije ostavila s tatom - mislim da je djeci to manja promjena, osim ako ne stanujete s bakama i dedama
    A kako prebrodit - tebi ce biti tesko, kao i njemu, al mozda manje, no prebrodit cete

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala Mony

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja bih za svaki slučaj pozvala i mamu da spava u susjednoj sobi da im bude lakše zajedno, oni će ga zabavit dok ti dođeš i mislim da neće on puno zamjetit da si na poslovnom putu

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne znam kako bi mm sam s njim
    odlično. ne možda savršeno kao ti s njim , al sigurno dovoljno dobro da se ne moraš brinuti. treba znati i malo popustiti u strahu, naši muževi možda nisu savršeni kao mi , možda će mu obući bodić naopačke, možda će ga ovaj prilikom presvlačenja zapiškiti, možda će se tm uznervoziti - al sve je to za ljude. treba kao mama znati popustiti u brizi... moja je s devet mjeseci sama išla s ocem na more,... i inače ih i sad ostavljam često same... da, priznajem :/ , kombinacija odjeće im je kaos, šareno i prugasto, flekavo (užasavam se kad tako krenu u grad), ne drže se svih protokola kojih bi se ja držala, jedu malo zbrda zdola, a i dogodi se da pročitaju koju priču za spavanje više... al, sve je to super i tako treba biti. on joj je otac, tako i u tvom slučaju. on mu je otac i nek to i bude.

ja bih pitala muža jel želi punicu pored sebe. ako je toliko blesav da kaže da, onda je zovni, al može lako biti da će mu smetati biti pod budnim okom punice, koliko god da je draga u biti. zato, u svakom slučaju pitaj tm - al bih tebi i njemu predložila da budu sami, jer muškarci prelako prepuste obaveze, a kasnije se ljute kad punice preuzmu malo previše uloge u njihovoj kući. stoga - tvoja kuća, tvoje dijete, tvoja odgovornost. to bih rekla tvom suprugu.

a tebi sretno na putu! samo smireno

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj katalena prvotno napisa
    ja bih za svaki slučaj pozvala i mamu da spava u susjednoj sobi da im bude lakše zajedno, oni će ga zabavit dok ti dođeš i mislim da neće on puno zamjetit da si na poslovnom putu
    I ja bi ovako, sigurno ce mu biti lakse ako je na "svom terenu".

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

cure, puno hvala . na mm je da odluci zeli li ostati sam s T. ili zeli pomoc.
    [/b]

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja bih (i jesam) nagovorila MM da on i dijete idu sa mnom. Na kraju nam nije trebalo, ali mislim da bismo se baš lijepo proveli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •