Ja nisam imala drip, a nagon za tiskanjem sam imala 1,5 sat prije nego sam smjela tiskati a to vrijeme nisam uopće provela na krevetu nego na stolčiću i stojećki obješena MM-u oko vrata. Tak da ne znam baš u kojem to položaju ne bih imala nagon za tiskanjem. I rodila sam na stolčiću tiskajući iz sve snage

Odgovori s citatom
kad te drip natjera na tiskanje, to moze stvarno biti u pogresno vrijeme, jer drip ne pita jesi li spremna i je li dijete spremno, drip samo siba trudove bez pauze i odmora...
- bilo mi je lakše.........

ssssssssssss ssssssssss Dr. mi je rekla da prestanem jer ću se onesvijestiti,a babica joj je odgovorila da me pusti na miru i nek sikćem,ako mi je tako lakše.

Najgore mi je bilo ne tiskati pod tolikim dripom! Oni govore da ne tiskam, a moje tijelo samo tiska! Nisam mogla vjerovati da je fizički moguće prodisavati trudove i tiskati u isto vrijeme....e kod mene je bilo moguće! Tijelo niti malo nije bilo pod mojom kontrolom
Mislim da sam više vrištala zbog nemoći nego zbog bolova...iako svatko tko je dobio drip zna šta su trudovi pod dripom. Dok mi ga nisu dali sve je bilo pod kontrolom i nisam ni glasa pustila :/
).
Mislim da ni to ne ulazi u domenu našeg utjecaja. Uostalom, mnoge su se ovdje već javile s ispravnim komentarom da razne žene imaju razne porode. Nekima je jednostavno lakše vikati, drugima je to gubitak energije. Malo empatije