-
kako mi je ostalo još 10 tjedana do poroda odlučih malo prošvrljati ovdje da vidim iskustva, pa naletih i na ovu temu.
obzirom da se ja na cijelu priču oko poroda pripremam sa mantrom: kad počne imaš to istrpit i kako sve druge tako ćeš i ti rodit, nekako mi ovo urlanje na porodima nije baš ugodno za čuti.
kao što ste rekle na tv-u sve urlaju ko blesave, pa ja više ni sama ne znam je l to toliko strašno ili je to samo radi tv dramaturgije.
inače sam osoba sa jako visokom tolerancijom na bol. meni su primjerice vadili mandule prije 3 godine i to na živo - ali doslovno na živo. lokalna anestezija nije uopće djelovala i kad je to doc skužio već je bilo prekasno. ja sam tako lijepo stoički to odgulila, nisam glasa ispustila, samo sam stiskala onu stolicu na kojoj sjediš i pokušavala disati. tek nakon što su komade mog grla izrezali van, spalili mi rane i rekli da je gotovo, tad su mi samo suze krenule i počele se ruke tresti od onog silnog stiskanja. doktor je bio u šoku da nisam glasa ispustila a rezao mi je grlo.
tako sam ja nekako uvjerena da da nebudem baš urlala i jaukala, a i sama se pripremam na to da boli, ali neće boliti više nego što je moje tijelo spremno izdržati.
no, ne znam.....da me je strah, je, ali bože moj kad dođe vrijeme za to beba mora van i amen. nema tu nemogu, neću, mama, tata.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma