Pokazuje rezultate 1 do 50 od 583

Tema: Urlanje na porodu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Frida, ja vidim problem da mi netko urla i izbezumljeno paničari tik do stola na kojem i ja rađam i imam pravo na svoje osjećaje dok rađam, ali očito se ništa ne može napraviti da se baš svima osigura atmosfera koja im u tom trenutku paše. Iako i vikalicama ne godi atmosfera, to mene ne tješi.
    No, kako je - tako je.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    Frida, ja vidim problem da mi netko urla i izbezumljeno paničari tik do stola na kojem i ja rađam i imam pravo na svoje osjećaje dok rađam, ali očito se ništa ne može napraviti da se baš svima osigura atmosfera koja im u tom trenutku paše. Iako i vikalicama ne godi atmosfera, to mene ne tješi.
    No, kako je - tako je.
    Ja smatram da za sve kojima smetaju tuđi "izljevi" bola trebaju pronaći svoj mir rađajući kod kuće ili privatno-ako imaju para. Mislim da je nehumano očekivati od nekoga da zatomljava toliku dozu bola koju možda ne može podnijeti.
    Kad sam ja dovezena u bolnicu u deliriju od bolova (nisu znali, kao ni ja, da mi se cista od krvi razlila po trbušnoj šupljini...) i plakala i vikala i dozivala na ginekologiji u Merkuru, samo su mi dotrčavale da me stišaju... krave! A ja sam jedva disala i gubila se u bolovima... nisu imali pojma šta mi je, samo su znali da sam glasna, ma UH! Samo kad se sjetim jeza me prođe. A doktor je pri samom ulasku u operacijsku sa prepadnutim tonom samo prokomentirao: " Smijemo li mi nju OVAKVU otvarati?!" Kasnije mi je pričao da sam umalo umrla, sepsa i to, ali koga je to bila briga? Jako sam bila ljuta i razočarana njihovom hladnoćom (osoblje)... Ne znam kakva ću biti na porodu, možda ću biti kao bubica, ali bude li mi pomagalo da mučem- ima da mučem! Nije mene sram nikoga i ničega. Čuj, sram, ma dajte žene... i biti u bolovima i gušiti se u njima... to je meni nepojmljivo! Jedino što ne bih to je da ne bih psovala jer mi to jednostavno nije u vokabularu.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kakva ću biti na porodu, možda ću biti kao bubica, ali bude li mi pomagalo da mučem- ima da mučem! Nije mene sram nikoga i ničega.

samo ti daj, kako ti god bude pasalo

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja sam mislila da ću urlati na porodu od boli, da ću vrištati i da se neću znati obuzdati u svoj toj boli, ali ništa od toga se nije dogodilo.
    uz put sam slušala žene u drugim boksevima kako vrište, urliču, i jauču. mislila sam da će mi to smetati, ali samo sam mislila na svoje trudove i kao da sam se isključila. nije mi to smetalo, nije bilo ugodno slušati, ali mogu razumijeti da se netko pogubi u toj svoj boli, osobito ako ga uhvati panika. na kraju krajeva nemamo svi isti prag boli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •