Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: gljivice

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno gljivice

Drage moje zene i mame,

ako je vec postavljeno ovo pitanje ja se ispricavam ali na pretraznik nisam mogla nac. Ja cu flipnit na mozak. Imam treci put u trudnoci gljive (candida). Ja vise ne znam kako da ih ljecim. Vaginalete, kremice, kamilica a sad osjecam da ih opet imam. Ja ne znam koliko je to opasno tako cesto imat u trudnoci. Je li neko od vas zna. Citala sam da moze doc do prijevremenog poroda.

Daj uljepsajte mi dan i recite da se nemam sto brinit

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo tila sam vam rec da nisam mogla a da ne pretrazujem po netu i tako naravno u hrvata nema bas nekih objasnjenja ali na engleskim ima fala Bogu. Tako ako nekog jos od vas zanima upisite Candida in pregnancy i dobit cete listu mogucih stranica za citat.

U svakom slucaju kazu da osim sto je neugodno za mamu nema opasnosti za bebu. Cak i ako ih mama ima tokom poroda mala je verojatnost da ce beba dobit ih, a ako se zarazi lako se lijeci i nije opasna za bebu.

Najveca boljka je ta sto se u trudnoci ponavlja zbog hormona.

Eto ako sam kome pomogla.

Veliki pozdrav.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Probaj da se ispiras sa cajem od zalfije... 100% efikasno

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

: meni moj ginekolog uzeo bris cerviksa i nalaz pokazao da imam candida spesies...a urinokultura sterilna...pa sad ti znaj...uglavno ta candida je uzasna..nikako da ode.koristila vaginalete i kremu..ali vjerovatno i moj muž to ima premda nema nekih ludih simptoma jer smo imali odnose kad sam to imala samo nisam znala da imam..sad sam 25tjedana trudna i candida je prisutna, i mislim da je se necu takko lako rijesiti..kazu da ona bude godinama prisutna..i da konacno ode nakon anticandida dijete koja traje 2mj.posebna prehrana .

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam isto sad krajem 27.tj. dobila candidu.koma! dobila sam one vaginalete canesten.
    naime, kak sam se prije bavila plivanjem i to na mladosti, svako malo bih ih dobila, uzela canesten + kremica i uvijek je pomoglo. nisam cula za nikakvu dijetu...

jedino ne znam jel opasno za bebicu ...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

evo ih i meni po 2 put. bebi ne može biti ništa, jedino je nama gadno. ali dobra vijest je da će proći kada rodimo!! ja se upravo spremam napravit lijek koji sam pila u prvoj trudnoći kod e. coli i 100% sve riješava :
    u lonac staviti do pola litre uzduž prerezani češnjak i zaliti sa 1 litrom domaćeg (obavezno) bijelog vina. kuhati dok ne ukuha, procijediti. piti svako jutro natašte jednu žlicu (obavezno nakon toga zaliti sa sokom i dahtati na prozoru, jer je grozno). čuvati u frižideru. ja sam pila oko 2 tjedna i sve se sredilo bez lijekova.
    bilo kakva opasnost free

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    evo ih i meni po 2 put. bebi ne može biti ništa, jedino je nama gadno. ali dobra vijest je da će proći kada rodimo!! ja se upravo spremam napravit lijek koji sam pila u prvoj trudnoći kod e. coli i 100% sve riješava :
    u lonac staviti do pola litre uzduž prerezani češnjak i zaliti sa 1 litrom domaćeg (obavezno) bijelog vina. kuhati dok ne ukuha, procijediti. piti svako jutro natašte jednu žlicu (obavezno nakon toga zaliti sa sokom i dahtati na prozoru, jer je grozno). čuvati u frižideru. ja sam pila oko 2 tjedna i sve se sredilo bez lijekova.
    bilo kakva opasnost free
    ovo o domacem receptu za escerihiju je sala ili?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj mici85 prvotno napisa
    Citiraj willow_tree prvotno napisa
    bilo kakva opasnost free
    ovo o domacem receptu za escerihiju je sala ili?
    nije šala!
    frendica je taj recept dobila od doktorice u austrijskoj bolnici. oni puno surađuju sa "prirodom" i rekla joj je da proba sa time. pila je 10 dana u 8 mjesecu trudnoće i sve nestalo! kod mene ista stvar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •